Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nicusor Dan, atac dur la guvernul propus de PRU

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, atac dur la guvernul propus de PRU

Nicusor Dan a lansat un atac dur la adresa PRU, dupa ce liderul partidului Bogdan Diaconu a anuntat cine va face parte din guvernul propus de formatiune. Acest partid e o gluma. Domnul. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru sustinatorii lui Nicusor Dan. Anuntul facut de liderul USR

Nicusor Dan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ingrijorator pentru sustinatorii sai: Dragi prieteni, V-o spun foarte direct: situatia semnaturilor este critica. Ne trebuie 200. 000 de.

Nicusor Dan, despre corturile pe care le instaleaza in Bucuresti: Daca Primaria nu a raspuns, se considera acord tacit

Liderul USR, Nicusor Dan, a participat, luni, la amplasarea primului cort unde formatiunea sa va strange semnaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din decembrie. Presedintele USR a punctat ca nu a primit o autorizatie din partea Primariei Capitalei insa a facut o cerere in acest sens in urma cu o luna, iar daca institutia nu a raspuns se considera ca a primit o aprobare tacita.

Nicusor Dan cere demisia lui Gabriel Oprea: E singurul gest politic responsabil pe care l-ar face intr-o cariera rusinoasa

Liderul USR Nicusor Dan a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj in care cere demisia lui Gabriel Oprea din Parlament, ca unica solutie pentru a lasa infaptuirea justitiei in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )