Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nicusor Dan: Subventia pe transportul public este o chestiune fireasca, subventia pentru incalzire este o anomalie

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: Subventia pe transportul public este o chestiune fireasca, subventia pentru incalzire este o anomalie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, ca subventia pentru transportul public este o chestiune fireasca, o subventie care se plateste peste tot in lume, in timp ce subventia pentru incalzire este o anomalie, care se datoreaza lipsei investitiilor din reteaua de termoficare, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Subventia pentru transport e fireasca, pentru incalzire, o anomalie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, ca subventia pentru transpor.

NICUSOR DAN: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani.

Cum vor fi desfiintate companiile municipale. Nicusor Dan: Modalitatea este una administrativa (VIDEO)

Edilul Nicusor Dan a explicat in cursul zilei de marti, in platoul B1 TV, cum vor fi desfiintate companiile municipale din Capitala. Primarul general a precizat ca in Consiliul General a fost schimbata.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Nicusor Dan: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani. Citeste si: Etapele anuntate de Nicusor Dan pentru desfiintarea celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Este calea cea mai sigura de a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, luni seara, in debutul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ca este o veste buna inceperea campaniei nationale de vaccinare, iar Primaria Bucuresti va sustine cu tot ce poate acest demers.

Suedia: De la 10 ianuarie, guvernul va putea inchide centrele comerciale, transportul public si sa dea amenzi celor care incalca regulile

Guvernul suedez va fi abilitat de la 10 ianuarie sa inchida centrele comerciale si transportul public si sa amendeze persoanele care incalca regulile, potrivit unui nou proiect legislativ prezentat luni in scopul limitarii raspandirii noului coronavirus.

Suedia schimba strategia anti-Covid-19. Guvernul va putea sa inchida centrele comerciale si transportul public

Guvernul suedez va fi abilitat de la 10 ianuarie sa inchida centrele comerciale si transportul public si sa amendeze persoanele care incalca regulile, potrivit unui nou proiect legislativ prezentat luni in scopul limitarii raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

NICUSOR DAN: Din caracatita din primarie cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, din vreo 50.

NICUSOR DAN: Am gasit datorii curente de 3 miliarde de lei, asta inseamna trei sferturi din bugetul pe un an

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca a gasit la Primarie datorii curente de 3 miliarde de lei, ceea ce reprezinta trei sferturi din bugetul institutiei pe un an, relateaza news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )