Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nicusor Dan: ,,Sustinem micii producatori din jurul Bucurestiului

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: ,,Sustinem micii producatori din jurul Bucurestiului

Premierul Orban a avut in cursul zilei de astazi, discutii cu mai multi primari carora le-a solicita. continuă pe România Liberă

Sapte localitati din jurul Bucurestiului intra in scenariul rosu

Sapte localitati din jurul Bucurestiului intra in scenariul rosu dupa ce rata de incidenta a depasit.

Nicusor Dan: Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca administratia din Bucuresti va identifica spatii in aer liber in care micii producatori agricoli sa continue sa isi vanda produsele, decizia fiind luata in urma unei discutii pe acest subiect cu premierul Ludovic Orban. Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana, considera Nicusor Dan.

NICUSOR DAN: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a facut o vizita la Societatea de Transport Bucuresti, unde s-au analizat masurile de protejarea a calatorilor, in contextul pandemiei, fiind discutii despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, dezinfectia in mijloacele de transport in comun, purtarea mastii. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru soferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta, spune Nicusor Dan, conform news. ro.

Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Veste proasta pentru soferii din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cu putin timp in urma cand estimeaza se va rezolva problema traficului din Bucuresti. in ciuda tuturor sperantelor pe care bucurestenii si le-au pus in noul primar, noile informatii nu sunt imbucuratoare. Cand va exista un sistem complet de management al traficului Problema traficului din .

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante.

Nicusor Dan cauta solutii pentru transportul bucurestean: Cetatenii trebuie sa circule in siguranta

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca autoritatile fac eforturi pentru ca toti cei care folosesc transportul public din Bucuresti sa fie in siguranta.

Nicusor Dan, dupa o vizita la Societatea de Transport Bucuresti: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti calatorii sa fie in siguranta

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a sustinut, vineri, ca a mers la sediul Societatii de Transport Bucuresti STB) ca sa analizeze masuri adoptate pentru protejarea calatorilor, in contextul.

Nicusor Dan, discutii online cu ambasadorii tarilor membre UE: Sunt extrem de interesat de preluarea experientelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de baza

Primarul Nicusor Dan a participat la o intalnire online cu ambasadorii tarilor membre UE. Edilul a explicat ca in timpul evenimentului s-a aratat interesat de preluarea exemplelor si experientelor de succes.

Nicusor Dan, discutie online cu ambasadorii tarilor membre UE

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, precizeaza ca a avut o intalnire online cu ambasadorii statelor membre UE, eveniment in cadrul caruia s-a aratat interesat de preluarea unor experiente de succes in ce priveste gestionarea traficului rutier, a poluarii sau a termoficarii.

Nicusor Dan: Vom realiza foarte curand un sistem complet de management al traficului, corelat cu transportul public

Nicusor Dan a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa,ca a gasit o solutie pentru traficul infernal din Bucuresti, iar reconfigurerea ar dura numaidoi ani. Noul primar a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )