Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nigeria. Zeci de mii de persoane au manifestat sambata impotriva filmului antiislam produs in SUA

Antena3 Antena3,
Nigeria. Zeci de mii de persoane au manifestat sambata impotriva filmului antiislam produs in SUA

Zeci de mii de persoane au manifestat sambata la Kano, cel mai mare oras din nordul Nigeriei, impotriva filmului antiislam produs in Statele Unite, transmite AFP. Manifestantii strigau Moarte. continuă pe Antena3

Pakistan. Mii de persoane au protestat, sambata, impotriva filmului antiislam produs in SUA

Mii de persoane au manifestat din nou sambata in Pakistan impotriva filmului antiislam produs in SUA, dar de aceasta data intr-un climat calm, dupa miscarile de protest care au lasat in urma, potrivit unui.

Zeci de mii de pakistanezi au manifestat impotriva filmului Inocenta Musulmanilor, trei persoane au fost ucise si patru cinematografe incendiate

Cateva zeci de mii de oameni au manifestat vineri in Pakistan impotriva filmului american anti-islamic, o mobilizare limitata dar care a costat viata a trei persoane, in conditiile in care patru cinematografe au fost incendiate, in ciuda apelurilor la calm lansate de guvern, scrie AFP.

Spoturi publicitare americane impotriva filmului antiislam la posturi de televiziune pakistaneze.

Statele Unite au anuntat joi ca au cumparat spatii publicitare la posturile de televiziune pakistaneze pentru a difuza spoturi destinate calmarii furiei manisfestantilor impotriva filmului antiislam Innocence of Muslims Inocenta musulmanilor), relateaza AFP, potrivit Mediafax. Washingtonul a cheltuit 70. 000 de dolari pentru a difuza spoturi publicitare la sapte posturi de televiziune pakistaneze, in care administratia americana se distanteaza de filmul antiislam, realizat in Statele Unite .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )