Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nike si-a inchis sediul din Hilversum din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Nike si-a inchis sediul din Hilversum din cauza coronavirusului

Compania Nike si-a inchis sediul din Hilversum Olanda) din cauza epidemiei de Covid-19, informeaza . continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza virusului

Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza raspandirii coronavirusului. Producatorul american de echipament sportiv a luat decizia de a inchide temporar sediul din Hilversum Olanda) pentru.

Capitala Romaniei pierde o competitie importanta, din cauza coronavirusului

Romania intra pe lista tarilor in care au fost deja anulate competitii de calibru, care puneau la bataie bilete pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza Coronavirusului.

Conferinta pe teme economice din Italia, amanata cu sapte luni din cauza coronavirusului. La eveniment trebuia sa vina si Papa Francisc

O conferinta pe teme economice din Italia, la care urma sa participe Papa Francisc si reprezentanti din 115 tari a fost amanata cu sapte luni din cauza coronavirusului.

Primul decesin SUA din cauza coronavirusului. in Italia s-a ajuns la 29 de morti

Oficialii din statul american Washington au anuntat, sambata, ca o persoana a murit din cauza coronavirusului. Acesta este primul deces cauzat de Covid-19 in SUA.

Cand ajunge o persoana in carantina sau in izolare din cauza coronavirusului! Raed Arafat, precizari de ultima ora

Raed Arafat a vorbit despre diferentele intre persoanele care intra in carantina si cele care intra in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului. Anuntul a fost facut in exclusivitate, la Antena 3.

Primul mort din cauza coronavirusului pe nava Diamond Princess. Victima, un cetatean britanic

Primul om de pe vasul de croaziera Diamond Princess din Japonia a murit din cauza coronavirusului, au anuntat reprezentantii Ministerului japonez al Sanatatii. Este vorba de un cetatean britanic. in carantina, pe nava, erau in total patru cetateni din Marea Britanie.

O jucatoare din nationala de futsal a Iranului a murit din cauza coronavirusului

O jucatoare iraniana de futsal a murit in aceasta saptamana din cauza coronavirusului, in orasul Qom, relateaza agentia Rokma, citata de LEquipe.

AGENTIILE DE PRESA: Samsung si LG Innoteck si-au inchis fabricile din Coreea de Sud

Samsung Electronics si LG Innotek au anuntat ca si-au inchis fabricile din Coreea de Sud, in urma unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, transmit Reuters si Yonhap.

Fabricile Samsung si LG Innotek s-au inchis in Coreea de Sud din cauza coronavirusului

Productia de smartphone-uri si de componente de telefonie mobila a fost oprita la fabricile LG Innotek si Samsung din Gumi, Coreea de Sud. Fabricile sunt situate intr-o regiune in care au fost confirmate cea mai mare parte de cazuri de coronavirus din tara, relateaza The Independent.

Muzeul Luvru, iNCHIS din cauza CORONAVIRUSULUI! PANICA printre turisti (VIDEO)

Muzeul Luvru din Paris, una dintre cele mai vizitate galerii din lume, nu a primit turistii duminica dimineata, de teama noului coronavirus, a anuntat conducerea muzeului, conform AFP. Turistii au fost.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )