Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nissan Pulsar va costa mai putin decat Volkswagen Golf sau Ford Focus

Adevărul Adevărul,
Nissan Pulsar va costa mai putin decat Volkswagen Golf sau Ford Focus

Odata cu reintoarcerea constructorului nipon in segmentul C, Nissan tinteste sus inca o data si pozitioneaza compacta Pulsar sub liderii pietei, Volkswagen Golf si Ford Focus. continuă pe Adevărul

Parlamentarul roman a lucrat in 5 luni mai putin decat salariatul obisnuit intr-o luna

Parlamentarul roman a muncit in plen, in toate cele cinci luni ale sesiunii proaspat incheiate, mult mai putin decat lucreaza, intr-o singura luna, un salariat cu program standard de opt ore.

Parlamentarul roman a lucrat in plen, in 5 luni, mai putin decat salariatul obisnuit intr-o luna - analiza Mediafax

Parlamentarul roman a muncit in plen, in toate cele cinci luni ale sesiunii proaspat incheiate, mult mai putin decat lucreaza, intr-o singura luna, un salariat cu program standard de opt ore. Pe de alta parte, doar 30% din legile adoptate au fost initiative parlamentare, restul venind de la Guvern, scrie Mediafax.

Parlamentarul roman a lucrat in plen, in 5 luni, mai putin decat salariatul obisnuit intr-o luna

Doar 30% din legile adoptate au fost initiative parlamentare, restul venind de la Guvern.

in Romania, copiii se VAND mai ieftin decat masinile la mana a doua. Cat costa un orfan

In Romania, copiii se vand mai ieftin decat masinile de mana a doua - asta spun procurorii ca s-ar fi intamplat in Teleorman, unde familiile care voiau sa infieze copii orfani trebuiau sa achite inainte.

Romania importa gaze de la Gazprom cu circa 10% mai ieftin decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

Romania importa gaze de la Gazprom la un pret cu 8-10% mai mic decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

Valoare mai mare decat cea reala in cazul contractului de inchiriere de licente IT 2004-2009

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea mai multi reseller locali care ar fi putut.

Contractul de inchiriere de licente IT 2004-2009 - valoare mai mare decat cea reala

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea.

STUDIU. Obezitatea extrema reduce riscul de viata mai mult decat fumatul

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul si poate sa provoace accidente vasculare cerebrale si alte maladii grave, potrivit unui studiu ce a fost publicat in PLOS Medicine, informeaza huffingtonpost. com.

Beneficiile mai putin cunoscute ale pepenelui rosu

Pepenele rosu, unul dintre fructele preferate ale verii pentru proprietatile sale racoritoare si savoarea unica, are, in afara de aceasta, numeroase beneficii pentru sanatate si proprietati mai putin cunoscute, scrie Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )