Libnet.ro
UNICEF

09:16

in Romania, copiii se VAND mai ieftin decat masinile la mana a doua. Cat costa un orfan

Antena3 Antena3,
in Romania, copiii se VAND mai ieftin decat masinile la mana a doua. Cat costa un orfan

In Romania, copiii se vand mai ieftin decat masinile de mana a doua - asta spun procurorii ca s-ar fi intamplat in Teleorman, unde familiile care voiau sa infieze copii orfani trebuiau sa achite inainte. continuă pe Antena3

Romania importa gaze de la Gazprom cu circa 10% mai ieftin decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

Romania importa gaze de la Gazprom la un pret cu 8-10% mai mic decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

Contractul de inchiriere de licente IT 2004-2009 - valoare mai mare decat cea reala

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea.

Valoare mai mare decat cea reala in cazul contractului de inchiriere de licente IT 2004-2009

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea mai multi reseller locali care ar fi putut.

STUDIU. Obezitatea extrema reduce riscul de viata mai mult decat fumatul

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul si poate sa provoace accidente vasculare cerebrale si alte maladii grave, potrivit unui studiu ce a fost publicat in PLOS Medicine, informeaza huffingtonpost. com.

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul, este un concluzia unei analize internationale citate de Mediafax.

Dobanzile din SUA vor creste mai repede decat aratau asteptarile

Banca americana de investitii Goldman Sachs Group Inc. anticipeaza ca Federal Reserve Fed, banca centrala a SUA) va majora dobanzile mai repede decat aratau estimarile, ca urmare a imbunatatirii situatiei de pe piata muncii.

UE are 507,4 milioane locuitori, cu 100 milioane mai multi decat in 1960. Romania, crestere naturala negativa in 2013

Uniunea Europeana numara 507,4 milioane de locuitori la 1 ianuarie, in crestere datorita sportului natural al populatiei dar, mai ales, migratiei, potrivit primelor estimari demografice publicate joi de biroul european de statistica Eurostat si citate de AFP.

Deficitul comercial, mai mare decat in 2013: la cat au ajuns exporturile

Deficitul comercial FOB-CIF in perioada ianuarie-mai 2014 a fost de 10,21 miliarde de lei 2,28 miliarde euro), mai mare cu 744,3 milioane lei 117,6 milioane euro) decat cel inregistrat in primele cinci luni din 2013, a anuntat joi Institutul National.

Cum obtinem dobanzi mai mari decat la banca, fara riscuri prea mari

Potrivit ultimelor date ale BNR, la nivelul lunii mai, dobanda medie la depozitele noi in lei la termen ale populatiei cu maturitate initiala mai mica sau egala cu un an era de 3,25% pe an. La cele similare cu maturita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )