Libnet.ro
UNICEF

15:01

Noaptea cea lunga a romanilor din Diaspora: Ponta, nu uita, Facebook te va ingropa!

Adevărul Adevărul,
Noaptea cea lunga a romanilor din Diaspora: Ponta, nu uita, Facebook te va ingropa!

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii au iesit in proportie de 52 la alegerile prezidentiale, in primul tur. Cozile de la sectiile de votare din strainatate au provocat proteste la Bucuresti, la Paris, la Londra, aproape peste tot. E noaptea lunga a alegerilor prezidentiale si noi o urmarim pe retelele sociale. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, declaratii in absenta lui Victor Ponta: a dat vina pe Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral si STS pentru dezastrul din diaspora

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a sustinut duminica seara, intr-o declaratie sustinuta la sediul partidului, in absenta lui Victor Ponta, ca, in ceea ce priveste organizarea alegerilor, Guvernul se ocupa doar cu securizarea procesului electoral si ca situatia din strainatate s-a datorat faptului ca Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS au dorit ca toate declaratiile pe propria raspundere sa fie completate.

Liviu Dragnea, declaratii in absenta lui Victor Ponta: A dat vina pe Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS pentru dezastrul din diaspora

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a sustinut duminica seara, intr-o declaratie sustinuta la sediul partidului, in absenta lui Victor Ponta, ca, in ceea ce priveste organizarea alegerilor, Guvernul se ocupa doar de securizarea procesului electoral si ca situatia din strainatate s-a datorat faptului ca Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS au dorit ca toate declaratiile pe propria raspundere sa fie completate.

Romanii din diaspora pot vota la 294 de sectii; primii voteaza cei din Noua Zeelanda

Ministerul de Externa a trimis 600. 000 de buletine de vot pentru cele 294 de sectii de votare din strainatate, pentru cei trei milioane de romani care traiesc in afara tarii.

Liviu Dragnea: La numaratoarea paralela a 80% din sectii, Ponta are 41,01%, iar Iohannis - 29,23%

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD la 80% din sectiile de votare, Victor Ponta a obtinut 41,01%, in timp ce Klaus .

Numaratoarea paralela PSD, in 80% din sectii: Ponta are 41,01%, iar Iohannis - 29,23%

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD la 80% din sectiile de votare, Victor Ponta a obtinut 41,01%, in timp ce Klaus .

Campania electorala din 2014 a fost cea mai linistita din ultimii ani

Campania electorala pentru prezidentiale a fost cea mai linistita din ultimii ani, cu cele mai putine incidente. Cu toate acestea, 50. 000 de politisti au fost mobilizati pentru ziua votului. Ministerul Afacerilor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )