Libnet.ro
UNICEF

10:31

NOI ACUZATII DE VIOL. Un militar, printre cei patru suspecti. Parchetul Militar ancheteaza cazul de la DEVESELU

România Liberă România Liberă,
NOI ACUZATII DE VIOL. Un militar, printre cei patru suspecti. Parchetul Militar ancheteaza cazul de la DEVESELU

Parchetul Militar din Bucuresti ancheteaza un caz de viol comis de patru barbati din localitatea Deveselu, printre care si un militar. continuă pe România Liberă

Berlinul cere explicatii Washingtonului dupa noi acuzatii de spionaj

Berlinul a anuntat miercuri ca a cerut explicatii de la SUA, dupa aparitia in presa a unor noi informatii potrivit carora serviciul de informatii american a spionat ministri si pe seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, relateaza AFP.

Germania cere socoteala Statelor Unite, dupa noi acuzatii de spionaj

Berlinul a anuntat miercuri ca a cerut explicatii de la SUA, dupa aparitia in presa a unor noi informatii potrivit carora serviciul de informatii american a spionat mai multi ministri si pe seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier.

Sase retineri in urma perchezitiilor la persoanele fara adapost din zona Garii de Nord: Florin Hora, zis Bruce Lee, printre cei retinuti

Sase persoane, printre care Florin Hora, zis Bruce Lee, au fost retinute in urma perchezitiilor care au fost efectuate marti la oamenii fara adapost din zona Garii de Nord din Capitala, informeaza Mediafax.

UPDATE: Cei patru tineri, care au evadat din Centrul de Reeducare Buzias, au fost PRINSI

Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis precum si Penitenciarul Timisoara sunt in alerta maxima, dupa ce patru tineri din centrul de la Buzias, sectie a Penitenciarului, au evadat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )