Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE: Cei patru tineri, care au evadat din Centrul de Reeducare Buzias, au fost PRINSI

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Cei patru tineri, care au evadat din Centrul de Reeducare Buzias, au fost PRINSI

Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis precum si Penitenciarul Timisoara sunt in alerta maxima, dupa ce patru tineri din centrul de la Buzias, sectie a Penitenciarului, au evadat. continuă pe România Liberă

Timis: Patru adolescenti au evadat din Centrul de Reeducare Buzias

Patru adolescenti au evadat, sambata, din Centrul de Reeducare Buzias din judetul Timis, in timp ce se aflau intr-o activitate de recreere, anunta Mediafax. Adolescentii care au evadat sarind gardul.

Patru tineri au evadat de la centrul de reeducare pentru minori din Buzias

Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis precum si Penitenciarul Timisoara sunt in alerta maxima, dupa ce patru tineri din centrul de la Buzias, sectie a Penitenciarului, au evadat.

Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar.

Vaslui: Cei sapte tineri acuzati de viol, sustinuti de localnici; oamenii au aruncat cu PET-uri in ziaristi

Cei sapte tineri din localitatea Valeni, acuzati ca au violat si lipsit de libertate o adolescenta de 18 ani, au semnat miercuri registrul care consemneaza prezenta persoanelor supravegheate sub control judiciar, la Postul de Politie Valeni, dupa ce conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Vaslui a dispus ca acestia sa se prezinte zilnic la postul comunal de politie si nu de patru ori pe saptamana ca acum, relateaza Agerpres.

Violul de la Vaslui, copiat la Caracal: O fata de 18 ani, violata pe un camp de patru tineri

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri, informeaza adevarul. ro. Desi incidentul a avut loc la.

Patru adolescenti au evadat dintr-un Centru de Reeducare din Timis

Patru adolescenti au evadat, sambata, din Centrul de Reeducare Buzias din judetul Timis, in timp ce se aflau intr-o activitate de recreere, iar in prezent sunt cautati de oamenii legii care au indicii ca.

Parchetul Militar ancheteaza violul unei tinere din Olt. A fost abuzata de ziua ei de patru tineri

Parchetul Militar ancheteaza cazul fetei violate de patru barbati printre care un militar angajat la baza NATO din Deveselu. Surse din Politie, citate de agentia Mediafax, spun ca dosarul a fost inaintat de.

NOI ACUZATII DE VIOL. Un militar, printre cei patru suspecti. Parchetul Militar ancheteaza cazul de la DEVESELU

Parchetul Militar din Bucuresti ancheteaza un caz de viol comis de patru barbati din localitatea Deveselu, printre care si un militar.

Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui. Petitia a fost semnata de peste 300.000 de romani

Scandalizati de ceea ce s-a intamplat cu cei sapte tineri care au violat o tanara din Vaslui, pe internet a aparut o petitie cu numele Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui. Peste 300. 000 de.

Rapita si violata de patru barbati, o fata din Caracal cere dreptate. Nu am crezut in viata mea ca in ziua in care fac 18 ani o sa fiu violata!

La o luna si jumatate de cand a fost rapita si abuzata, o fata din Caracal inca asteapta ca cei 4 barbati care au batjocorit-o sa fie pedepsiti. Cu legea in mana, autoritatile i-au lasat liberi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )