Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi audieri in dosarul fraudelor de la referendum: Robert Negoita si Constantin Nita, audiati ca martori in dosar (VIDEO)

B1 B1,
Noi audieri in dosarul fraudelor de la referendum: Robert Negoita si Constantin Nita, audiati ca martori in dosar (VIDEO)

15 Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a fost retinut in declaratii la iesirea de la audieri. Nu are rost. Nu sunt lucruri spectaculoase, le-a spus Nita jurnalistilor. continuă pe B1

Noi audieri in dosarul fraudelor de la referendum: Robert Negoita si Constantin Nita, audiati ca martori in dosar

15 Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a fost retinut in declaratii la iesirea de la audieri. Nu are rost. Nu sunt lucruri spectaculoase, le-a spus Nita jurnalistilor.

UPDATE DNA: Noi audieri in dosarul Gala Bute/ Felix Tataru, audiat ca mator: La noi ajung banii prin cont nu altfel; cum ajung la partide e treaba acestora

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie continua, miercuri, audierile in dosarul de coruptie Gala Bute. La DNA a ajuns Stefan Lungu, fostul consilier al ministrului Dezvoltarii Elena Udrea, pentru a fi audiat, transmite Agerpres. UPDATE La DNA s-a prezentat si Felix Tataru, care va fi audiat in calitate de martor. El a declarat ca a primit un mesaj sa se prezinte la audier ca martor si ca nu stie mai multe detalii. Intrebat daca o cunoaste pe Elena Udrea, el a declarat ca s-au intalnit de mai multe cand lucra pentru PDL. Ulterior, la iesirea de la audieri, Tataru a declarat ca nu avea de ce sa primeasca mita intrucat nu a detinut niciodata o functie publica si ca nu stie de provenienta unor 'bani negri' in campaniile electorale, deoarece la firma lui sumele sunt primite prin cont.

iCCJ: Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie, ca martor, in dosarul fraudelor la referendum

Premierul Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie in dosarul fraudelor la referendum. inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru aceasta data judecarea urmatorului termen din dosar, cand vor fi.

Dosarul Referendumului, noi nume: Constantin Nita si Robert Negoita, audiati ca martori

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita si primarul Sectorului 3 Robert Negoita au fost audiati, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Referendumului. Cei doi au declarat ca discutau cu Dragnea doar aspecte care tineau de.

Dosarul Referendumului: Robert Negoita si Constantin Nita, audiati in calitate de martori. Cand ii vine randul lui Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, vineri, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. Printre persoanele audiate s-ar putea afla si premierul Victor Ponta.

ICCJ judeca, vineri, un nou termen in dosarul Referendumului. Robert Negoita si Constantin Nita, audiati in calitate de martori

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, vineri, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. Printre persoanele audiate s-ar putea afla si premierul Victor Ponta.

Daily Income. Reteta germana, in administratia sectorului 3. Robert Negoita: Bulevardul Unirii ar putea fi reabilitat pana la vara

Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a vorbit in emisiunea Daily Income despre un nou mod de a face management in administratia locala, inspirat de modelul german. Discutia a avut loc in contextul.

Noi audieri, in aceasta dimineata, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 10:34 Felix Tataru, consultant in campaniile lui Basescu si Iohannis, audiat la DNA Felix Tataru, consultant care s-a ocupat de comunicarea din campaniile electorale ale lui Traian Basescu si Klaus Iohannis, s-a prezentat in aceasta dimineata la DNA, pentru a fi audiat in dosarul Gala Bute.

Noi audieri in dosarul Gala Bute: Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, a dat explicatii in fata procurorilor (VIDEO)

14 Stefan Lungu a precizat, la iesirea de la DNA, ca si-a dat acordul in fata procurorilor pentru a participa la o confruntare cu Elena Udrea. Este o procedura absolut normala, a spus Lungu,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )