Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noi conditii de acces in Turcia si Olanda:test PCR negativ la COVID, efectuat in ultimele 72 de ore

Adevărul Adevărul,
Noi conditii de acces in Turcia si Olanda:test PCR negativ la COVID, efectuat in ultimele 72 de ore

Romanii care vor calatorii incepand cu data de 28 decembrie catre Turcia si Olanda vor trebui sa prezinte un test molecurar tip PCR negativ pentru COVID-19, efectuat in ultimele 72 de ore. continuă pe Adevărul

Olanda solicita un test PCR negativ persoanelor care sosesc pe calea aerului

Toti pasagerii care provin dintr-o zona de risc, inclusiv UE, vor trebui sa prezinte obligatoriu un test PCR negativ realizat recent incepand cu 29 decembrie, ora 00:00 23:00 GMT), la sosirea cu avionul in Olanda, conform unui anunt facut miercuri de guvernul de la Haga, transmite AFP.

Olanda cere un test PCR negativ celor care sosesc in tara cu avionul

Toti pasagerii care ajungdintr-o zona de risctrebuie sa prezinte obligatoriu un test PCR negativ efectuat recent incepand cu 29 decembrie, la sosirea cu avionul in.

Romanii care merg in Belgia, obligati sa prezinte test PCR negativ pentru COVID Noile conditii, din 25 decembrie

Incepand cu 25 decembrie, toate persoanele care nu au resedinta in Belgia trebuie sa prezinte, la sosirea dintr-o zona rosie, in care este inclusa si Romania, rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul belgian, conform Ministerului de Externe.

Romanii nu mai pot intra in Belgia decat cu test PCR negativ nu mai vechi de 48 ore

Belgia a impus cetatenilor care vin din zone rosii, inclusiv din Romania, obligativitatea prezentari.

MAE: Romanii care calatoresc in Turcia trebuie sa prezinte un test COVID negativ. Soferii de TIR si transportatorii nu sunt exceptati

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Turcia in perioada urmatoarevor trebui sa prezinte un test molecular PCR),negativ pentruSARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore.

MAE: Autoritatile olandeze solicita dovada efectuarii unui test COVID negativ la intrarea in tara

Autoritatile olandeze au hotarat ca persoanele care intentioneaza sa calatoreasca in teritoriu, incepand cu data de29 decembrie, trebuie sa prezinte un test PCR pentru SARS-CoV-2, negativ, efectuat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )