NOI DETALII DESPRE ORIGINEA SARS-COV-2 Teoria eliberarii accidentale din laborator a Covid-19 atrage tot mai multi adepti
![Ziarul Bursa](/_img/v_1/publicatii/bursa.png)
![NOI DETALII DESPRE ORIGINEA SARS-COV-2 Teoria eliberarii accidentale din laborator a Covid-19 atrage tot mai multi adepti](/_img/foto/natura/low/lake-2896370_960_720.webp)
Antony Fauci, directorul institutului american pentru alergii si boli infectioase, si alti specialisti americani in virologie au avut discutii despre si au cercetat in ianuarie-februarie 2020 posibilitatea ca virusul SARS- CoV-2 sa fi fost prelucrat in laborator, conform celor 3. 200 de pagini de email-uri ale lui Fauci care au intrat in posesia publicatiei online Buzzfeed News. Amintim ca in ultimele saptamani teoria scaparii din laborator a virusului a inceput sa nu mai fie considerata teorie conspirationista, in conditiile in care mass-media americana a publicat mai multe detalii si rapoarte oficiale cu privire la posibila origine a SARS-CoV-2. Email-urile lui Fauci adauga, de altfel, la controverse si arata cum gestionarea si diseminarea unor informatii cu privire la SARS- CoV-2 au fost gestionate in conclav. continuă pe Ziarul Bursa
• Ce facea Catalin Scarlatescu pe vremea lui Ceausescu. Nu s-au stiut aceste detalii despre chef
Astazi toata lumea il stie deChef Catalin Scarlatescu, juratul de la Chefi la Cutite, difuzat de Antena 1. Dar putina lume stie ca unde a ajuns astazi, a ajuns prin foarte multa munca. inca de pe vremea lui Ceausescu, Scarlatescu a trebuit sa munceasca, plecand de la munca de jos. Astazi Chef Catalin Scarlatescu este .