Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi detalii despre starea de sanatate a Ionelei Prodan: Nu credeam ca va trece de noaptea aceasta

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre starea de sanatate a Ionelei Prodan: Nu credeam ca va trece de noaptea aceasta

Vesti triste despre Ionela Prodan. Cunoscuta cantareata ar fi ajuns din nou la spital si s-ar afla in stare grava. Problemele cardiace ale Ionelei Prodan s-ar fi agravat, avand recent si. continuă pe Antena3

Noi detalii despre starea de sanatate a Elenei Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre copii: Exista risc de intrerupere de sarcina si pentru al doilea fat

Elena Udrea trece prin momente extrem de grele, dupa ce a pierdut unul dintre copiii pe care ii purta in pantece. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, a adus informatii despre starea de sanatate a.

Elena Udrea, detalii despre starea sa de sanatate: Medicii mi-au recomandat repaus total la pat pentru primul trimestru (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Controvese despre starea sa de sanatate, explicand de ce medicii i-au recomandat repaus total pentru primul trimestru de sarcina. Eu, in afara de.

Noi detalii despre triplul asasinat din Brasov. Procurori: Urme de cannabis in sangele criminalului

Florin Mircea Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a consumat cannabis inainte de a comite triplul asasinat. Potrivit analizelortoxicologice,s-adetectat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )