Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noi focare de COVID-19 in centrele de plasament din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Noi focare de COVID-19 in centrele de plasament din judetul Buzau

DSP Buzau anunta ca in doua centre de ingrijire din judet au fost confirmate sase noi cazuri de infectare cu noul Coronavirus. La Complexul de Servicii Comunitare Beceni au fost inregistrate trei imbolnaviri, iar la Complexul de Servicii nr. 8, trei cazuri de imbolnavire, toate in randul personalului. continuă pe Adevărul

Un nou val de imbolnaviri cu coronavirus in judetul Buzau

In ultimele 24 de ore, autoritatile sanitare din judetul Buzau au raportat nu mai putin de 21 cazuri noi de contaminare. Trei pacienti au fost testati si diagnosticati in laboratoare private.

Judetul Buzau inregistreaza inca doua decese din randul pacientilor infectati noul coronavirus

Un barbat de 80 de ani si o femeie de 73 de ani figureaza in statistica DSP ca cele mai recente mai recente cazuri de deces din randul bolnavilor de COVID-19. Numarul persoanelor din judetul Buzau rapuse de coronavirus a ajuns la 10.

Focare de coronavirus la doua centre rezidentiale din judetul Iasi. 39 de copii au fost depistati pozitiv

La centrele rezidentiale din Pascani si Verseni, din judetul Iasi, 39 de copii au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Asta dupa ce, saptamana trecuta, 16 angajati de acolo au fost confirmati cu.

Pensionarii si asiguratii din judetul Buzau pot pleca la tratamente balneare

Dupa aproape trei luni in care activitatea statiunilor balneare a fost suspendata, Casa Judeteana de Pensii a anuntat ca, in cateva zile, beneficiarii biletelor de tratament pot pleca la bai.

Alerta INHGA! Cod rosu de inundatii pe raurile din judetul Neamt. Ploi torentiale siin judetele Suceava si Bacau

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare cod rosu de inundatii pe rauri din judetul Neamt, valabila de luni dimineata, 22 iunie, ora 5:30, pana la pranz. Din cauza.

Mai putine imbolnaviri cu coronavirus, raportate in judetul Buzau

Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, au mai fost confirmate sapte cazuri de infectare cu COVID-19. Dintre cei sapte bolnavi confirmati pozitiv, doi au fost testati si diagnosticati la laboratoare private.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )