Libnet.ro
UNICEF

01:05

Si noi va iubim, dle Basescu! Dar vrem mai mult decat declaratii de dragoste

Adevărul Adevărul,
Si noi va iubim, dle Basescu! Dar vrem mai mult decat declaratii de dragoste

Sa de-a Domnul sa se implineasca si cele fagaduite acum, dle presedinte Basescu! Important e sa reusiti in cei un an si jumatate cat veti mai fi la carma Romaniei. Asta ca sa aveti ce spune la spovedania de sfarsit de mandat pe care ne-ati promis-o - mai in gluma, mai in serios - cand v-am intrebat ce va reprosati ca n-ati reusit sa faceti pentru basarabeni in cei opt ani la putere. continuă pe Adevărul

Primarul Chisinaului: Romania ar trebui sa investeasca mai mult in Republica Moldova

Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, a sustinut, astazi, in cadrul unui interviu la RFI, ca perceptia Republicii Moldovei asupra tarii noastre s-ar putea schimba daca Romania ar investi mai mult in tara sa, potrivit surselor de presa.

Primarul Chisinaului: Romania ar trebui sa investeasca mai mult in R. Moldova. 50 de MILIOANE de euro anual ar fi bine

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a declarat ca, daca statul roman ar investi mai mult in Republica Moldova, acest lucru ar putea schimba perceptia asupra Romaniei, el propunand ca Bucurestiul sa ofere.

TOP: pozitiile pe care se angajeaza cel mai mult in acest an

Aproximativ 150. 000 de oameni au fost incadrati pe piata muncii in primele 5 luni ale anului, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Nu se mai angajeaza de multi ani la nivelul in care se recruta inainte de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )