Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noi proteste de amploare se pregatesc in toata tara: Mai multe organizatii civice vor sa iasa in strada pentru a manifesta impotriva legii gratierii

B1 B1,
Noi proteste de amploare se pregatesc in toata tara: Mai multe organizatii civice vor sa iasa in strada pentru a manifesta impotriva legii gratierii

Aprobarea legii gratierii in Comisia Juridica a Senatul pare sa fi fie fitilul care va aprinde unor noi serii de proteste in toata tara. Organizatiile civice Initiativa Romania,. continuă pe B1

Mai multe organiziatii civice cer PSD sa renunte la proiectul de lege privind gratierea si dezincriminarea conflictului de interese. Acestia ameninta cu proteste in strada

Mai multe organizatii civice, printre care Initiativa Romania, Initiativa Timisoara, Uniti Salvam Sibiu, Aradul Civic, Oradea Civica, Coruptia Ucide, ACTI Craiova, Civica Iasi, Rezistenta, cer majoritatii parlamentare sa abandoneze imediat si definitiv tentativele de a reinvia Ordonanta 13 prin proiectul de lege privind gratierea si dezincriminarea de facto a conflictului de interese. In caz contrar, acestia spun ca singura alternativa acceptabila vor fi miscarile de strada pana la iesirea PSD si a aliatilor pro-coruptie de la guvernare.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

Cod galben de vant puternic si ninsori in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite, in zonele de munte ale judetelor Sibiu, Mehedinti,.

Tipul de cancer care ataca de doua ori mai multe femei decat cancerul mamar

Cancerul la san nu se mai afla pe primul loc in topul afectiunilor cu care se combat din ce in ce mai multe femei. In urma unui studiu efectuat recent, cercetatorii sustin ca din ce in ce mai multe femei sufera mai.

La fel ca Electrica, nici E.ON nu a respectat programele de investitii. Zeci de localitati din zona Moldovei au fost lipsite de electricitate, mai multe zile, dupa ce au cazut stalpi vechi de 60 de ani

Zeci de localitati din zona Moldovei, deservite de Delgaz Grid, distrbuitorul de energie al E. ON, au ramas mai multe zile la rand fara electricitate, dupa ce au cazut sute de stalpi, la sfarsitul saptamanii trecute. In Vaslui, inca sunt 12 localitati fara curent electric. La fel ca in cazul Electrica, si reteaua E. ON este foarte veche, cea mai mare parte fiind construita in anii 1960-1979, iar programele de investitii nu sunt respectate, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). De altfel, aproape toate companiile de distributie din Romania ignora programele de investitii. Reamintim ca 320. 000 de consumatori au ramas in bezna, dupa ce s-au prabusit sute de stalpi ai Electrica si E.

Operatiune ampla a fiscului in fotbalul profesionist din Franta si Marea Britanie, mai multe arestari

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala britanica, citata de AFP.

Mai multe cai de acces din trei statii de metrou, iNCHISE: Se fac lucrari de modernizare a instalatiei de taxare

Metrorex va inchide miercuri, 26 aprilie, mai multe cai de acces a trei statii de metrou, pentru modernizarea instalatiei de taxare, iar caile de acces vor fi redeschise pe data de 5 mai. intre 26.

Bulgaria vrea mai multe informatii si mai mult timp

Ministrul bulgar al Energiei, Nikolai Pavlov, a declarat, ieri, ca exista mai multe ambiguitati in legatura cu angajamentele asumate de grupul rus Gazprom in urma anchetei demarate de Comisia Europeana si, in consecinta, autoritatile de la Sofia ar putea avea nevoie de o perioada de timp suplimentara pentru a raspunde acestor concesii, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Proiectul legii salarizarii unitare a fost in sfarsit inregistrat la Senat. Parlamentarii au depus mai multe amendamente

Senatul a inregistrat luni proiectul legii salarizarii unitare. Acest lucru vine dupa mai multe amanari care au avut loc in ultima saptamana in privinta proiectului depuis de.

Mai multe instalatii din cadrul Grupului Electrica au suferit avarii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile cod portocaliu si galben de ploaie, ninsoare si vant puternic, in special, in judetele din sud-estul tarii), incepand din data de 20 aprilie 2017, s-au produs mai multe avarii la instalatiile operatorilor de distributie a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica - SDEE Muntenia Nord, SDEE Transilvania Nord si SDEE Transilvania Sud, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )