Libnet.ro
UNICEF

15:15

Noi raiduri israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

România Liberă România Liberă,
Noi raiduri israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

Doua raiduri israeliene s-au soldat cu sapte morti, joi, in sudul si centrul Fasiei Gaza, au anuntat surse medicale palestiniene, in a treia zi a ofensivei aeriene israeliene in teritoriul palestinian. in aceste conditii, Ban Ki-moon l-a indemnat pe Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere in conflictul cu Hamas. continuă pe România Liberă

UPDATE: Zeci de morti dupa raidurile israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

Doua raiduri israeliene s-au soldat cu sapte morti, joi, in sudul si centrul Fasiei Gaza, au anuntat surse medicale palestiniene, in a treia zi a ofensivei aeriene israeliene in teritoriul palestinian. in aceste conditii, Ban Ki-moon l-a indemnat pe Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere in conflictul cu Hamas.

Este mai urgent ca oricand sa se incerce gasirea unui teren de intelegere. Ban Ki-moon a facut apel la incetarea focului in Fasia Gaza

Secretarul general ONU Ban Ki-moon a facut apel, joi, in deschiderea unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, la incetarea focului in Fasia Gaza intre Israel si miscarea islamista Hamas,.

Ban Ki-moon i-a cerut premierului israelian sa dea dovada de maxima retinere

Desi a evitat sa condamne in mod direct raidurile israeliene, Ban Ki-moon a mentionat ca a discutat telefonic cu Netanyahu pentru a-i cere sa dea dovada de o maxima retinere si sa respecte obligatiile internationale de a proteja civilii.

Ban Ki-moon anunta ca ONU va recunoaste casatoriile gay in randul angajatilor sai

ONU va recunoaste casatoriile intre persoanele de acelasi sex in randul angajatilor sai, a anuntat, luni, secretarul general al Organizatiei, Ban Ki-moon. inainte de aceasta decizie, starea civila a.

in doar 3 zile de raiduri in Fasia Gaza, rachetele israeline au omorat 81 de persoane

Numarul palestinienilor ucisi de raidurile fortelor israeliene a atins cifra de 81 de persoane, in numai trei zile de la declansarea operatiunii Hotarul de Protectie. Cel putin 18 copii din Fasia Gaza au.

Israel, 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza

Aviatia israeliana a desfasurat, ieri noapte, 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva organizatiei palestiniene Hamas, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a declarat purtatorul de cuvant al armatei, generalul Moti Almoz, preluat de AFP.

Fasia Gaza: Israelul a efectuat 160 de raiduri aeriene pe timpul noptii

Aviatia israeliana a desfasurat 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva Hamas in cursul noptii de marti spre miercuri, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Operatiunea Protectia granitei declansata de Israel in Fasia Gaza: Peste 80 de morti in trei zile, trei violente explozii in Ierusalim

Douazeci si cinci de oameni au fost ucisi joi in mai multe raiduri in Fasia Gaza, aducand la peste 80 numarul victimelor in a treia zi a operatiunii militare Protectia granitei, potrivit unor surse medicale citate de AFP. In cursul serii, la Ierusalim s-aun inregistrat trei violente explozii.

UPDATE: Tiruri de rachete lansate de Hamas asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, pe timpul noptii

Aripa militara a miscarii islamiste palestiniene Hamas, Brigazile Ezzedine al-Qassam, a revendicat, marti seara, tirurile de rachete lansate asupra oraselor israeliene Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

Ce se intampla ACUM in Fasia Gaza. Sapte oameni au murit in aceasta dimineata. ONU se reuneste de urgenta

Doua raiduri israeliene s-au soldat cu sapte morti, joi, in sudul si centrul Fasiei Gaza, au anuntat surse medicale palestiniene, in a treia zi a ofensivei aeriene israeliene in teritoriul palestinian. Primul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )