Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE: Zeci de morti dupa raidurile israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Zeci de morti dupa raidurile israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

Doua raiduri israeliene s-au soldat cu sapte morti, joi, in sudul si centrul Fasiei Gaza, au anuntat surse medicale palestiniene, in a treia zi a ofensivei aeriene israeliene in teritoriul palestinian. in aceste conditii, Ban Ki-moon l-a indemnat pe Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere in conflictul cu Hamas. continuă pe România Liberă

Israelul pregateste o interventie militara in Fasia Gaza. 40.000 de rezervisti au fost mobilizati

Israelul a lansat zeci de raiduri aeriene in Fasia Gaza. Ofensiva are loc in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, potrivit AFP. 000 de rezervisti au fost mobilizati in perspective unei interventii terestre impotriva miscarii palestiniene Hamas.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti,.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti, relateaza.

in doar 3 zile de raiduri in Fasia Gaza, rachetele israeline au omorat 81 de persoane

Numarul palestinienilor ucisi de raidurile fortelor israeliene a atins cifra de 81 de persoane, in numai trei zile de la declansarea operatiunii Hotarul de Protectie. Cel putin 18 copii din Fasia Gaza au.

Noi raiduri israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

Doua raiduri israeliene s-au soldat cu sapte morti, joi, in sudul si centrul Fasiei Gaza, au anuntat surse medicale palestiniene, in a treia zi a ofensivei aeriene israeliene in teritoriul palestinian. in aceste conditii, Ban Ki-moon l-a indemnat pe Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere in conflictul cu Hamas.

Operatiunea Protectia granitei declansata de Israel in Fasia Gaza: Peste 80 de morti in trei zile, trei violente explozii in Ierusalim

Douazeci si cinci de oameni au fost ucisi joi in mai multe raiduri in Fasia Gaza, aducand la peste 80 numarul victimelor in a treia zi a operatiunii militare Protectia granitei, potrivit unor surse medicale citate de AFP. In cursul serii, la Ierusalim s-aun inregistrat trei violente explozii.

UPDATE: Israelul ia in calcul o invazie terestra in Fasia Gaza

Un oficial de rang inalt a declarat marti ca armata israeliana este pregatita pentru toate optiunile, inclusiv pentru o ofensiva terestra, cu scopul de a opri tirurile de rachete dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian.

Ultimatum dat de Israel. Ce se va intampla cu Fasia Gaza daca nu se inceteaza atacurile

Oficialii de la Ierusalim ameninta ca vor trimite si infanteristi in Fasia Gaza, dupa ce au distrus doua sute de tinte ale gruparii teroriste Hamas in numai trei zile. Cel putin 60 de oameni au murit, iar.

Benjamin Netanyahu: Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas din Fasia Gaza

Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas in Fasia Gaza, a declarat miercuri premierul israelian Benjamin Netanyahu, dupa o serie de consultari privind securitatea, cu participarea ministrului.

Netanyahu promite intensificarea atacurilor asupra Hamas in Fasia Gaza

Intr-un comunicat al biroului sau de presa, dupa consultari cu sefi militari, Netanyahu a declarat ca s-a decis sa intensificam atacurile impotriva Hamas si altor organizatii teroriste, in Fasia Gaza si cp armata este pregatita pentru orice eventualitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )