Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noii ministri s-au reunit pentru prima data la Guvern

România Liberă România Liberă,
Noii ministri s-au reunit pentru prima data la Guvern

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul unei prime reuniuni a noului Guvern, . continuă pe România Liberă

Coronavirus: SUA vor inregistra peste 3 milioane de decese intr-un singur an pentru prima data in istorie

2020 este anul cu cele mai multe decese inregistrate in istoria Statelor Unite, numarul americanilor care si-au pierdut viata urmand sa depaseasca pentru prima data pragul de 3 milioane - in principal datorita pandemiei de COVID-19, scrie AP News.

NOVEL RESEARCH: Contrabanda cu tigarete a atins un minim istoric in 2020, Romania este pentru prima data sub media UE

Piata neagra a tigaretelor din Romania se situeaza in 2020 la o medie anuala de 9,4% din totalul consumului, cel mai mic nivel din ultimii 12 ani, in conditiile in care media inregistrata in 2019 a fost de aproape 14%, arata datele companiei Novel Research.

Citu a anuntat planul pentru prima sedinta de Guvern: bugetul pe 2021 si masuri contra COVID-19

Premierul Florin Citu le-a transmis ministrilor, miercuri, la o prima intrunire simbolica la guvern, prioritatile pentru prima sedinta a executivului, care va avea loc saptamana viitoare. intre acestea se numara masuri pentru combaterea pandemiei si finalizarea constructiei bugetului pe anul 2021.

Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Citu vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, intre orele 11. 00 si 14. 00, iar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )