Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Citu vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, intre orele 11. 00 si 14. 00, iar. continuă pe B1

AUR contesta la CCR alegerea lui Ludovic Orban ca presedinte al Camerei Deputatilor, dar si investirea guvernului Citu

Grupurile parlamentare ale Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) au atacat la CCR hotararea prin care Ludovic Orban a devenit presedinte al Camerei Deputatilor la ora 2. 30 noaptea.

Ludovic Orban: Procedurile de investire a Guvernului se vor desfasura cel mai probabil in cursul zilei de miercuri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca procedurile de investire a noului Guvern se vor derula cel mai probabil in cursul zilei de miercuri. Ludovic Orban, despre procedurile de.

LUDOVIC ORBAN: Vom cauta sa gasim sustinere parlamentara pentru alegerea primarilor in doua tururi

PNL si USR PLUS vor incerca sa obtina sustinere parlamentara pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, referitor la Sorin Cimpeanu, propus ministru al Educatiei, ca acesta are o cariera universitara care il recomanda si o reputatie foarte buna. Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata, care isi gaseste o exprimare foarte serioasa in programul de guvernare si noi avem incredere ca va avea capacitatea sa puna in practica acest program, spune Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE CRITICILE LUI CIOLOS LA ADRESA LUI CAMPEANU: E necesara armonizarea opiniilor intre parteneri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca este necesara armonizarea opiniilor intre partenerii de coalitie, dupa ce copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a spus ca este nemultumit de prezenta lui Sorin Campeanu in Guvern.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE INVESTIREA EXECUTIVULUI: Nu exista o alta formula de guvernare posibila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, dupa votul de investitura acordat in Parlament Cabinetului condus de Florin Citu, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila decat cea actuala.

Ludovic Orban, despre sumele mentionate in noul program de Guvernare: Asteptam cresteri semnificative de venituri

Ludovic Orban, despre sumele mentionate in noul program de Guvernare: Asteptam cresteri semnificative de venituri intrebat despre sumele stipulate in noul program de guvernare, Ludovic Orban,.

Victorie pentru Ludovic Orban! Ce functie va ocupa fostul premier al Romaniei de azi inainte. Anuntul facut dupa miezul noptii

Veste buna pentru sustinatorii lui Ludovic Orban. in cursul noptii de astazi, fostul premier a fost ales ales presedinte al Camerei Deputatilor. Acesta a reusit sa-l invinga pe contracandidatul sau, Alfred Simonis PSD) cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva, in timp ce adversarul politic a primit 110 voturi pentru si 179 impotriva. Votul .

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PNL Ludovic Orban a fost votat, luni noapte, dupa 16 ore de sedinta, presedinte al Camerei Deputatilor in noua legislatura. Orban a primit 179 de voturi.

Macelul din PNL, comentat la Sinteza Zilei. Florin Roman catre Ludovic Orban: Nu ma mai amenintati prin interlopi, ca nici de Dragnea nu mi-a fost frica!

Actuala conducere a PNL se va afla, in perioada urmatoare, sub presiunea a doi factori. Pe de o parte, contestatarii lui Ludovic Orban, care sunt in principal lideri locali din Ardeal, nemultumiti ca pierd accesul privilegiat la fondurile gestionate de Ministerul Dezvoltarii si alte portofolii cu bani. De cealalta parte, frictiunile inevitabile cu USR PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )