Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noile trailere pentru cele mai asteptate filme din 2016 te vor face sa fii si mai nerabdator

Playtech Playtech,
Noile trailere pentru cele mai asteptate filme din 2016 te vor face sa fii si mai nerabdator

Dupa ce au cam esuat cu Batman v Superman: Dawn of Justice, cei de la Warner Brothers s-au gandit, probabil, sa mizeze pe Suicide Squad mai mult. Daca Batman v Superman a fost criticat pentru sobrietate, se pare ca nici nu se va pune problema de asa ceva in cazul Suicide Squad. Filmul va fi []. continuă pe Playtech

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu VIDEO

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu. S-a stins un actor important: Mircea Albulescu, la varsta de 81 de ani. Ca si in cazul altora, Albulescu va ramane in memoria cinefila pentru rolurile principale in filmele importante ale regizorilor importanti: in cazul sau, Cursa 1975), al lui Mircea Daneliuc, inghititorul de sabii 1981), al lui Alexa Visarion, si La capatul liniei 1984), al lui Dinu Tanase.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Program TV in weekend. Cele mai interesante filme pentru copii

Cei mici au in acest sfarsit de saptamana in program TV weekend cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari de filme pentru copii:.

Cele mai bune filme de actiune din programul TV de azi

In seara aceasta vor fi cateva filme de actiune care merita urmarite pe micul ecran. Iata cateva recomandari din program TV azi:.

Un atelier revolutionar destinat start-up-urilor va fi dezvoltat la Bistrita. Acesta va fi acreditat de una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Parcul Industrial situat la doi pasi de Bistrita vine cu un produs revolutionar destinal start-up-urilor. Este vorba despre un Fab Lab, un atelier unde firmele aflate la inceput care nu-si permit sa-si dezvolte propria linie de productie, vor putea realiza orice produs. Fab Lab-ul urmeaza a fi acreditat de MIT, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars.

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

Si-au stins supararea in discoteca! Cele mai frumoase tenismene din Romania, neconvocate pentru meciul cu Germania, s-au distrat copios intr-un club

Echipa de Fed Cup a Romaniei va infrunta Germania pe 16 si 17 aprilie, intr-un duel care se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )