Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nou bilant al accidentului din Turcia: 274 de mineri si-au pierdut viata

România Liberă România Liberă,
Nou bilant al accidentului din Turcia: 274 de mineri si-au pierdut viata

Bilantul provizoriu al accidentului minier produs in vestul Turciei a ajuns la 274 de morti, in timp ce premierul turc Recep Tayyip Erdogan este criticat de manifestanti, acestia reprosandu-i neglijarea securitatii in mine, citat de AFP. continuă pe România Liberă

Accidentul minier din Turcia: 274 de morti si demonstratii violente impotriva premierului Erdogan

Bilantul exploziei la o mina de carbune din Turcia a ajuns miercuri la 245 de morti, in timp ce premierul Recep Erdogan a fost atacat puternic de catre protestatari, care il acuza de neglijarea sigurantei in sectorul minier, informeaza AFP.

Proteste violente in mai multe orase din Turcia dupa accidentul minier de ieri seara. Coloana oficiala a premierului Erdogan a fost atacata

Confruntari violente cu fortele de ordine au izbucnit in mai multe orase din Turcia, pe fondul valului de nemultumiri si proteste, generat de accidentul minier petrecut ieri seara si care s-a soldat cu moartea a.

EXPLOZIE intr-o mina de carbuni din Turcia: Cel putin 20 de mineri au murit; cateva sute au ramas blocati in subteran

30 - Cel putin 20 de mineri au murit, iar cateva sute raman blocati in subteran in urma accidentului produs la o mina din vestul Turciei, anunta autoritatile, citate de AFP. Stire initiala.

Creste bilantul victimelor accidentului minier din Turcia: 232 morti si 200 de oameni blocati sub pamant. S-a deschis ancheta

Update 15. 40 - Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca bilantul victimelor in urma accidentului minier produs marti in vestul Turciei a crescut la 232 de morti, potrivit posturilor de televiziune.

Sperante reduse pentru gasirea unor supravietuitori in accidentul minier din Turcia. Peste 200 de morti si 400 de disparuti

Update 10. 39- Sperantele sunt reduse pentru gasirea unor supravietuitori in urma accidentului minier produs marti in vestul Turciei, a anuntat miercuri dimineata ministrul Energiei si Resurselor.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

Explozie urmata de incendiu, intr-o mina din Turcia: peste 200 de morti si 400 blocati in subteran

Update 08. 45 - Cel putin 201 persoane au murit si alte cateva sute au ramas blocate in subteran in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al.

Peste 200 de persoane au murit in urma exploziei produse intr-o mina de carbune din Turcia

Cel putin 201 persoane au murit, iar alte cateva sute au ramas blocate in subteran, in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al Energiei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )