Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accidentul minier din Turcia: 274 de morti si demonstratii violente impotriva premierului Erdogan

Hotnews Hotnews,
 Accidentul minier din Turcia: 274 de morti si demonstratii violente impotriva premierului Erdogan

Bilantul exploziei la o mina de carbune din Turcia a ajuns miercuri la 245 de morti, in timp ce premierul Recep Erdogan a fost atacat puternic de catre protestatari, care il acuza de neglijarea sigurantei in sectorul minier, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

ANCHETA, in cazul accidentul minier din Turcia: 205 morti si 200 de oameni blocati sub pamant

Update 13. 13 - Presedintele Traian Basescu a transmis miercuri un mesaj de condoleante presedintelui turc Abdullah Gul, in urma tragicului accident minier care a avut loc in provincia Manisa, exprimandu-si.

Sperante reduse pentru gasirea unor supravietuitori in accidentul minier din Turcia. Peste 200 de morti si 400 de disparuti

Update 10. 39- Sperantele sunt reduse pentru gasirea unor supravietuitori in urma accidentului minier produs marti in vestul Turciei, a anuntat miercuri dimineata ministrul Energiei si Resurselor.

Creste bilantul victimelor accidentului minier din Turcia: 232 morti si 200 de oameni blocati sub pamant. S-a deschis ancheta

Update 15. 40 - Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca bilantul victimelor in urma accidentului minier produs marti in vestul Turciei a crescut la 232 de morti, potrivit posturilor de televiziune.

Nou bilant al accidentului din Turcia: 274 de mineri si-au pierdut viata

Bilantul provizoriu al accidentului minier produs in vestul Turciei a ajuns la 274 de morti, in timp ce premierul turc Recep Tayyip Erdogan este criticat de manifestanti, acestia reprosandu-i neglijarea securitatii in mine, citat de AFP.

Trei zile de DOLIU NATIONAL in Turcia, dupa accidentul minier: Peste 200 de morti si 400 de oameni disparuti in subteran

Update 11. 29- Turcia a decretat trei zile de doliu national in urma accidentului minier din vestul tarii, soldat cu moartea a 201 persoane, potrivit unui bilant provizoriu, a anuntat miercuri biroul de.

Trei zile de doliu national in Turcia, dupa accidentul minier: Peste 200 de morti si 400 de oameni disparuti in subteran

Update 11. 55 - Prim-ministrul Victor Ponta a transmis omologului sau turc, Recep Erdogan, o scrisoare de condoleante in urma accidentului minier din vestul Turciei, informeaza Guvernul. Prim-ministrul Victor.

Proteste violente in mai multe orase din Turcia dupa accidentul minier de ieri seara. Coloana oficiala a premierului Erdogan a fost atacata

Confruntari violente cu fortele de ordine au izbucnit in mai multe orase din Turcia, pe fondul valului de nemultumiri si proteste, generat de accidentul minier petrecut ieri seara si care s-a soldat cu moartea a.

Victor Ponta a transmis condoleante omologului sau turc dupa accidentul minier petrecut in vestul Turciei

Premierul roman a transmis omologului sau turc, Recep Erdogan, o scrisoare de condoleante pentru victimele accidentului minier din vestulTurciei. Primul Ministru Victor Ponta a transmis, in numele sau si al.

Explozie urmata de incendiu, intr-o mina din Turcia: peste 200 de morti si 400 blocati in subteran

Update 08. 45 - Cel putin 201 persoane au murit si alte cateva sute au ramas blocate in subteran in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al.

Traian Basescu a transmis condoleante presedintelui Turciei, in urma accidentului minier din Manisa

Presedintele Traian Basescu a transmis miercuri un mesaj de condoleante presedintelui turc Abdullah Gul, in urma tragicului accident minier care a avut loc in provincia Manisa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )