Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un nou bilant: Opt morti si 11 raniti dupa prabusirea blocului de langa Paris

Antena3 Antena3,
Un nou bilant: Opt morti si 11 raniti dupa prabusirea blocului de langa Paris

Opt persoane au murit in total in urma prabusirii unei cladiri, duminica, la Rosny-sous-Bois, in apropiere de Paris, in urma unei aparente explozii de gaz, potrivit unui nou bilant, probabil definitiv, citat de. continuă pe Antena3

Paris: Cel putin sapte morti si 11 raniti dupa prabusirea unui bloc de patru etaje

Echipele de salvare cauta si ultimul disparut, un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani care locuia la parterul cladirii.

Trei morti si 11 raniti langa Paris, dupa prabusirea unui bloc, cauzata de o explozie

Un imobil cu patru etaje s-a prabusit duminica dimineata la Rosny-sous-Bois, in regiunea pariziana, dupa o explozie provocata probabil de o acumulare de gaze. Trei persoane au murit, iar alte 11 au fost.

Cel putin sapte morti dupa prabusirea blocului de langa Paris

Un al saptelea trup a fost gasit dupa prabusirea unei cladiri, duminica, la Rosny-sous-Bois, in apropiere de Paris, in urma unei aparente explozii de gaz. Este vorba despre o femeie octogenara care locuia la.

Trei morti si 11 raniti langa Paris, dupa ce un bloc s-a prabusit in urma unei explozii

Update 21. 40 - Un imobil cu patru etaje s-a prabusit duminica dimineata la Rosny-sous-Bois, in regiunea pariziana, dupa o explozie provocata probabil de o acumulare de gaze, omorand trei persoane si ranind.

Un mort si zece raniti langa Paris, dupa prabusirea unui bloc, cauzata de o explozie

Un imobil cu patru etaje s-a prabusit duminica dimineata la Rosny-sous-Bois, in regiunea pariziana, dupa o explozie provocata probabil de o acumulare de gaze. Un copil a murit si alte 10 persoane au fost.

Un mort si 12 raniti langa Paris, dupa prabusirea unui bloc, cauzata de o explozie

Un imobil cu patru etaje s-a prabusit duminica dimineata la Rosny-sous-Bois, in regiunea pariziana, dupa o explozie provocata probabil de o acumulare de gaze. Un copil a murit si alte 12 persoane au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )