Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un nou caz de meningita in Romania. O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata in spital

Antena3 Antena3,
Un nou caz de meningita in Romania. O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata in spital

O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, cu suspiciune de meningita meningococica. Conform unei informari transmise de catre Directia de. continuă pe Antena3

Nou caz de meningita in Romania. Pacienta a fost transferata la Institutul Matei Bals din Capitala

Suspiciunede meningitameningococica in cazul unei paciente internate la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Pacienta este o eleva in varsta de 16 ani a unui liceu.

inca un caz de meningita: O tanara de 16 ani din Pitesti este internata la Institutul Matei Bals

O tanara bolnava de meningita este internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a declarat, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Catalin Apostolescu. Potrivit Ministerului Sanatatii, este vorba despre o tanara de 16 ani, eleva a unui liceu din Pitesti, internata initial la Spitalul de Pediatrie din Pitesti si transferata miercuri dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala.

Caz socant in judetul Vaslui. O adolescenta de 16 ani a fost violata de un tanar cu un an mai mare

Caz socant in satul Untesti, comuna Bogdanesti, acolo unde se pare ca, a avut loc un viol asupra unei minore de 16 ani. Din cele spuse de localnici, fata se intorcea spre casa, iar la un pod, fiind.

O tanara de 16 ani a fost internata cu suspiciune de meningita meningococica

Conform unei informari transmise de catre Directia de Sanatate Publica Arges, o pacienta in varsta de 16 ani, eleva a unui liceu din Pitesti, judetul Arges, cu suspiciune de meningita meningococica, a fost transferata de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Institutul National de Boli Infectioase Prof. dr Matei Bals din Bucuresti, in dimineata zilei de 15 mai 2019.

Nou caz de mita pentru obtinerea permisului de conducere. Un barbat din Orhei, retinut pentru trafic de influenta

Un barbat din raionul Orhei a fost retinut de ofiterii CNA si procurorii anticoruptie miercuri, 15 mai, fiindbanuit ca, impreuna cu o persoana,ar fi pretins si primit de la un cetatean 520 de eurosub pretextul ca l-ar putea ajuta sa obtina mai usor permisul de conducere.

Stefan Banica, atac la PSD: Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani

Artistul Stefan Banica lanseaza un atac la adresa PSD, afirmand ca aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani. El ii indeamna pe oameni sa iasa la vot, spunand ca e ca si cum ti-ai aduna hartia ta de pe jos - macar ai constiinta curata ca tu te-ai comportat civilizat.

Cele mai bine pozitionate 20 de state ale lumii. Romania ocupa locul 49 din 110 tari

Romania figureaza pe pozitia 49 din 110 state luate in calcul de spaniolii de la Elcano Royal Institute, care masoara anual un index si publica un raport pe baza rezultatelor. in editia pe 2018, Romania isi conserva pozitia ocupa acelasi loc din 2010), dar clasamentul statelor de la varful ierarhiei se schimba. Indexul se calculeaza complex, tine cont de prezenta economica a tarii, de cea militara, de fluxurile migratorii, dar si de indicatori privind turismul, dezvoltarea economiei si de multe alte criterii. Raportul poate fi citit aici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )