Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un nou caz ZGUDUIE Orientul Mijlociu: Un opozant iranian, ASASINAT la Istanbul (VIDEO)

B1 B1,
Un nou caz ZGUDUIE Orientul Mijlociu: Un opozant iranian, ASASINAT la Istanbul (VIDEO)

Un disident iranian a fost asasinat, recent, la Istanbul. FAMILIA DOLANESCU, iN DOLIU! A iNCETAT DIN VIATA MAMA MEA! FANII iI VOR SIMTI LIPSA GALERIE FOTO) Barbatul, in varsta de aproximativ 35 de. continuă pe B1

VICEPRESEDINTELE ASF CRISTIAN ROSU Un nou caz Astra este putin probabil sa se repete

Modul in care se realizeaza, in prezent, supravegherea jucatorilor din piata de asigurari este diferit fata de anul 2015, astfel ca un nou caz Astra este putin probabil sa se repete in Romania, a declarat, citat de Agerpres, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Cristian Rosu.

CRISTIAN ROSU (ASF): Este putin probabil sa se repete un nou caz Astra in Romania

Modul in care se realizeaza, in prezent, supravegherea jucatorilor din piata de asigurari este diferit fata de anul 2015 astfel ca un nou caz Astra este putin probabil sa se repete in Romania, a declarat, potrivit Agerpres, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Cristian Rosu.

Un nou caz Caracal, in Oradea: a drogat si a abuzat copii, in timp ce-i filma

In mod inevitabil, orice manifestare de comportament deviant cu minori din Romania va fi comparata de acum inainte cu cazul Caracal. Daca vezi ce s-a intamplat de curand in Oradea, intelegi de ce. Un barbat din Oradea al carui nume nu a fost dat publicitati este acuzat de niste activitati scandaloase. Conform acuzelor din partea .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )