Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Bilantul tragediei: cel putin patru morti si peste 1.000 de raniti

Antena3 Antena3,
Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Bilantul tragediei: cel putin patru morti si peste 1.000 de raniti

Un nou cutremur a avut loc azi in Nepal, la doar cateva saptamani dupa seismul devastator care a ucis peste 8. 000 de persoane si a distrus sau avariat sute de mii de cladiri. Magnitudinea preliminara a cutremuru. continuă pe Antena3

Un nou CUTREMUR puternic a lovit Nepal. Bilantul TRAGEDIEI: cel putin 57 de morti si peste 1.100 de raniti

Update 20. 30- Ultimul cutremur inregistrat marti in Nepal, cu o magnitudine de 7,3 grade, a facut cel putin 57 de morti si 1. 129 de raniti, in majoritate in cartierul Dolakha, din nord-vestul capitalei K.

Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Bilantul tragediei: cel putin 35 de morti si peste 1.000 de raniti

Un nou seismic puternic de 7. 3 pe Richter a lovit Nepalul si a lasat in urma prapad. Cel putin 35 de oameni au murit si alti 1. 100 au fost raniti dar bilantul se modifica de la o ora la alta. Undele de soc.

Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Seismul, urmat de doua replici de intensitate mare

Un nou cutremur a avut loc azi in Nepal. Seismul a avut magnitudinea de 7,4 pe scara Richter, a anuntat institutul american de geofizica USGS. Cel putin patru persoane au murit in urma cutremurului. Seismul a fost.

Bilantul tragic al unui nou cutremur in Nepal: cel putin 25 morti si sute de raniti

Cutremurul puternic care a avut loc marti in Nepal s-a soldat cu cel putin 25 de morti, dintre care cinci in India si unul in Tibet, si aproximativ 1. 000 de raniti, iar cladiri afectate de seismul devastator de acum mai putin de trei saptamani s-au.

GALERIE FOTO. inca un cutremur PUTERNIC in Nepal. Magnitudine: 7.4

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 7,1, s-a produs marti in Nepal, a anuntat institutul american de geofizica USGS, determinand numeroase persoane sa iasa din cladiri in capitala Kathmandu si fiind resimtit inclusiv in capitala indiana.

Un nou cutremur major in Nepal: magnitudinea a depasit 7 grade

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 7,1, s-a produs marti in Nepal, a anuntat institutul american de geofizica USGS, determinand numeroase persoane sa iasa din cladiri in capitala Kathmandu si fiind resimtit inclusiv in capitala indiana, relateaza.

Un nou cutremur in Nepal. Un seism de 7,3 pe Richter s-a produs marti dimineata

Un nou cutremur de 7,3 grade pe Richter s-a produs marti dimineata in Nepal. Acesta a fost urmat de cel putin doua replici, una de magnitudine 6,3 si alta de 5,7.

Regulile lui Tiriac, mai stricte decat ale judecatorilor. De ce nu a mai avut loc interviul B1 TV in locuinta Elenei Udrea

Primul interviu cu Elena Udrea de cand a fost plasata in arest la domiciliu, anuntat cu surle si trambite de catre B1 TV, nu a mai avut loc in casa acesteia pentru ca locuinta este inchiriata, iar contractul nu ii permite sa faca publice imagini din casa, potrivit explicatiei lui Udrea. Prin urmare, interviul a fost scurtat la o ora, iar Elena Udrea a intervenit numai telefonic.

Seismul a avut magnitudinea de 7,3

Un cutremur puternic, de 7,3 grade pe pe scara magnitudinii de moment, s-a produs, astazi, in Nepal, provocand moartea a 29 de persoane, informeaza Al Jazeera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )