Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un nou cutremur puternic a lovit insula Lombok din Indonezia

Antena3 Antena3,
Un nou cutremur puternic a lovit insula Lombok din Indonezia

Clipe de panica in Indonezia. Un nou cutremur puternic cu o magnitudine de 5,9 pe scara Richter a lovit arhipeleagul in aceasta dimineata. Zeci de cladiri s-au prabusit sub privirile locuitorilor. Seismul. continuă pe Antena3

MARELE CUTREMUR a LOVIT in urma cu putin timp! Seismul a avut magnitudinea 6,9 si a facut PRAPAD! Specialistii sunt in ALERTA MAXIMA

Un cutremur devastator care a lovit insula Lombok din Indonezia, a ucis peste 90 de persoane si a facut sute de raniti, a declarat purtatorul de cuvant al Agentiei nationale pentru dezastre, Sutopo Purwo.

Un nou CUTREMUR puternic a lovit Romania! MAGNITUDINEA este ingrijoratoare! Detalii de ultim moment despre zonele AFECTATE

Romania a fost lovita de un nou cutremur miercuri seara. Seismula cu magnitudinea 3,7 a avut loc in judetul Buzau, potrivit INFP. Seismul a avut loc la ora 22. 46, la o adancime de 121.

Nou cutremur de magnitudine 5,9 la Lombok, in Indonezia

Un nou cutremur de magnitudine 5,9 a afectat joi Insula Lombok, potrivit Institutului american de geofizica USGS, la patru zile dupa un seism cu magnitudinea 6,9 care s-a soldat cu 164 de morti, potrivit autoritatilor locale, relateaza AFP.

CUTREMUR puternic! A avut magnitudinea 5,9! E clar ca urmeaza CE E MAI RAU...

Un nou cutremur puternic a lovit joi Indonezia. Seismul a avut magnitudinea 5,6, potrivit Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Evenimentul a avut loc la patru zile dupa un seism cu.

Un nou cutremur loveste puternic Indonezia

Indonezia a fost lovit de un nou cutremur joi. Un seism cu magnitudinea de 5,9 grade s-a produs pe insula indoneziana Lombok, anunta Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), conform.

UPDATE VIDEOCutremur n Indonezia: Cel putin 91 de oameni au murit, peste 200 sunt raniti. Mii de cladiri s-au prabusit sau sunt grav avariate

Echipele de salvare au gasit luni haos si distrugere pe insula turistica Lombok din Indonezia dupa ce un cutremur de magnitudine 6,9 a ucis cel puti 91 de persoane si a provocat un exod in randul turistilor, speriati de al doilea seism din ultima saptamana, transmite Reuters.

Facebook si cere scuze dupa ce mesajele legate de cutremurul din Indonezia au fost decorate cu baloane si confetti

Facebook si-a cerut scuze miercuri dupa ce utilizatorii care au postat pe platforma sociala despre cutremurul din Indonezia, care a omorat cel putin 347 de oameni, si-au vazut mesajele decorate cu baloane si confetti, relateaza Reuters.

Bilantul victimelor cutremurului din Indonezia a crescut la 91/ Peste 200 de persoane au fost ranite

91 de persoane au murit si alte cel putin 209 au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudinea 7 care a a avut loc duminica in Indonezia, informeaza Reuters.

Faze tari:Facebook a afisat baloane si confetti la mesajele cu decese n cutremurul din Indonezia; Troia Carpatilor, o cetate de trei ori mai mare dect cea descrisa de Homer, descoperita n Romnia; Scara catre cer, uimitoarea instalatie cu artificii ce par

Masinuta-avion pe care nimeni nu a cerut-o, dar pe care o avem. Daca se intampla sa cauti un vehicul care sa fie masina ziua si avion noaptea, esti norocos. Cei de la Volkswagen au creat o masina-avion. Jucarii sexuale au provocat inchiderea terminalului unui aeroport din Berlin. Mai multe jucarii sexuale aflate intr-un bagaj, intre care un vibrator, au fost confundate cu o bomba, provocand marti inchiderea partiala a aeroportului Schonefeld din Berlin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )