Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nou record negativ de infectari cu COVID-19 in R. Moldova: 1.062 de cazuri, confirmate in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Nou record negativ de infectari cu COVID-19 in R. Moldova: 1.062 de cazuri, confirmate in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la58. 794, dupa ce miercuri, 7 octombrie, au fost inregistrate 1. 062 de cazuri, in urma procesarii a 3. 211 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, 17 pacienti au fost rapusi de noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Record negativ de infectari cu COVID-19 in Alba: 118 persoane testate pozitiv din 875 de probe

Evolutia epidemiei de coronavirus pare scapata de sub control si la nivelul judetului Alba. DSP Alba a prezentat miercuri, 7 octombrie, o cifra record de infectari.

Klaus Iohannis, conferinta LIVE dupa recordul de cazuri de coronavirus: Restrictiile sunt inevitabile

Presedintele Klaus Iohannis a organizat, astazi, o conferinta de presa transmisa LIVE de Antena 3 si Antena3. ro, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ in ceea ce priveste cazurile de coronavirus.

EXCLUSIV Semnal de alarma dupa ce Romania a atins un nou record al deceselor cauzate de COVID-19. Medicul Dorel Sandesc: Niciodata situatia nu a fost mai ingrijoratoare la ATI

EXCLUSIV Vice-presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, profesorul Dorel Sandesc a declarat ca noul record negativ al deceselor cauzate de COVID-19 in Romania este ingrijoratoare s.

Raed Arafat, avertisment crunt dupa atingerea unui nou record de imbolnaviri si decese: Ne indreptam spre un prag foarte periculos

Raed Arafat trage un mare semnal de alarma cu privire la situatia Romaniei in urmatoarea perioada. Sistemul sanitar este pe cale sa clacheze, iar medicii nu mai au mult timp pana vor fi pusi in situatia sa aleaga pe cine sa traiasca si cine nu. Seful DSU prevede o inasprire a masurilor de restrictie, dorite .

Recorduri alarmante de decese si persoane internate la ATI: 73 de pacienti infectati cu COVID-19 au murit in 24 de ore, iar alti 608 sunt la Terapie Intensiva 2.121 de cazuri noi la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 2. 121 de cazuri noi de COVID-19 depistate in Romania. Bilantul a consfintit un nou record negativ in ceea ce priveste numarul de decese legate de aceasta.

Averea miliardarilor atinge un nou record, in ciuda recesiunii provocate de pandemie

Averea miliardarilor a atins un nou maxim in perioada pandemiei de Covid-19, depasind 10. 000 de miliarde de dolari gratie evolutiei foarte bune a burselor si in ciuda unei economii mondiale in plin marasm, scrie AFP.

Romania traieste pe datorie! Am atins un nou record istoric al imprumuturilor

Romania traieste pe datorie si a atins un record istoric al imprumuturilor. Mai exact, de la inceputul anului si pana acum, statul s-a imprumutat cu peste 100 de miliarde de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )