Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nou scandal in justitie: Un procuror de la Parchetul General a fost pus sub control judiciar de DNA pentru luare de mita

B1 B1,
Nou scandal in justitie: Un procuror de la Parchetul General a fost pus sub control judiciar de DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Ploiesti au anuntat miercuri punerea sub urmarire a procurorul Catalin Nicolae Ceort de la Parchetul General pentru luare de. continuă pe B1

Procurorul Catalin Ceort de la Parchetul General a fost pus sub control judiciar. DNA il acuza de luare de mita

Procurorul Catalin Ceort, de la Sectia de Urmarire Penala a Parchetului General, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Un procuror din Parchetul General este acuzat de DNA ca ar fi cerut o spaga de 260.000 de euro

Procurorii DNA l-au acuzat pe procurorul Catalin Nicolae Ceort, din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie Sectia Urmarire Penala si Criminalistica, de luare de mita. Anchetatorii au luat masura controlului judiciar pe o durata de 60 de zile.

DNA: Procurorul Catalin Ceort, de la Parchetul General, pus sub control judiciar pentru luare de mita

Procurorul Catalin Ceort, de la Sectia de Urmarire Penala a Parchetului General, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, de procurorii DNA, pentru luare de mita, informeaza Agerpres. Potrivit anchetatorilor, acesta a pretins 260. 000 de euro de la un om de afaceri, prin intermediul unui avocat, pentru adoptarea unei solutii favorabile intr-un dosar in care omul de afaceri era cercetat.

Fosta judecatoare Camelia Bogdan a fost audiata la Parchetul General dupa acuzatiile lansate de Sebastian Ghita. Camelia Bogdan spune ca va contesta decizia de excludere din magistratura

Camelia Bogdan a declarat miercuri, dupa iesirea de la Parchetul General, ca a angajat o casa de avocatura care sa-i apere drepturile.

Judecatoarea Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, a fost audiata la Parchetul General in dosarul deschis dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita (VIDEO)

UPDATE:Camelia Bogdan a dat o scurta declaratie de presa la finalul audierilor de la Parchetul General, judecatoarea afirmand ca vrea sa lamureasca toate aspectele anchetate pentru procurori pentru a .

Camelia Bogdan, audiata la Parchetul General

Judecatoarea Camelia Bogdan s-a prezentat la Parchetul General, pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari in urma inregistrarilor prezentate public de fostul deputat Sebastian Ghita.

Judecatoarea Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, este audiata la Parchetul General in dosarul deschis dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Parchetul General efectueaza miercuri noi audieri in dosar penal deschis in rem in urma dezvaluirilor facute de fostul deputat Sebastian Ghita despre discutiile pe care Traian Basescu le avea cu.

Procurorii anticoruptie au contestat eliberarea omului de afaceri Maricel Pacuraru, la o luna dupa ce el a fost pus in libertate

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a contestat, luni, decizia privind eliberarea conditionata a omului de afaceri Maricel Pacuraru, la o luna dupa ce el a fost eliberat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )