Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei

România Liberă România Liberă,
Un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou. continuă pe România Liberă

Ministrul Transporturilor: Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou, potrivit Agerpres.

Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest a declarat, astazi ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Noul termen de deschidere a circulatiei pe Magistrala 5 de metrou - Drumul Taberei - este jumatatea anului viitor

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Imagini inedine de la metroul din Coreea de Nord (VIDEO,FOTO)

Un jurnalist de la Bussines Insider ce a vizitat Coreea de Nord a avut ocazia sa viziteze statiile de metrou din Coreea de Nord si sa faca publice mai multe fotografii si imagini video. Metroul din.

Acest batran asteapta in fiecare zi la metroul din Bucuresti. O tanara s-a apropiat de el si a aflat ceva cutremurator

Un batran cu baston, palarie si o sacosa alb in mana poate fi vazut aproape zilnic la metroul din Bucuresti. Povestea lui a impresionat mii de oameni pe retelele de socializare. Pe.

UE are un nou plan pentru limitarea afluxului de migranti

Comisia Europeana va face public, marti, un nou plan privind limitarea afluxului de migranti. Vicepresedintele CE Frans Timmermans si de sefa diplomatiei europene Federica Mogherini vor prezenta proiectul in fata eurodeputatilor reuniti in sesiune plenara la Starsbourg.

Proiect de peste 31 de milioane de euro pentru reabilitarea unor portiuni din DN 1C si DN 19

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu a aprobat astazi finantarea proiectului retrospectiv privind reabilitarea legaturilor rutiere Baia Mare - Livada si Livada - Halmeu, parte a Drumului National 1C, respectiv Satu Mare - Livada, parte a Drumului National 19, potrivit unui comunicat de presa al reprezentantei Comisiei Europene din tara noastra.

Ludovic Orban: Cea mai dureroasa infrangere pentru PNL este cea din Capitala. A fost succesiunea de schimbari de candidati care a creat o perceptie negativa asupra partidului (VIDEO)

Ludovic Orban, fost candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca cea mai dureroasa infrangere pentru liberali la.

Campania pentru Brexit are avans din ce in ce mai mare, trendul aratat de sondaje ii este favorabil. Lira sterlina a inceput sa fie afectata

Campania pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana a ajuns la un avans de 4-5 procente inainte de referendumul din 23 iunie, potrivit sondajelor online realizate de ICM si YouGov, cifre ce au trimis lira sterlina la minimul ultimelor trei saptamani fata de dolar, informeaza Reuters.

Sfarsit tragic pentru o asistenta medicala din Dambovita! Cum a fost gasita femeia chiar de fiul ei in varsta de 14 ani

Sfarsit tragic pentru o asistenta medicala din Dambovita! Femeia in varsta de 38 de ani a fost gasita in baie chiar de fiul sau, in varsta de 14 ani, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )