Libnet.ro
UNICEF

21:00

Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest a declarat, astazi ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor: Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou, potrivit Agerpres.

Un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Noul termen de deschidere a circulatiei pe Magistrala 5 de metrou - Drumul Taberei - este jumatatea anului viitor

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Acest batran asteapta in fiecare zi la metroul din Bucuresti. O tanara s-a apropiat de el si a aflat ceva cutremurator

Un batran cu baston, palarie si o sacosa alb in mana poate fi vazut aproape zilnic la metroul din Bucuresti. Povestea lui a impresionat mii de oameni pe retelele de socializare. Pe.

Imagini inedine de la metroul din Coreea de Nord (VIDEO,FOTO)

Un jurnalist de la Bussines Insider ce a vizitat Coreea de Nord a avut ocazia sa viziteze statiile de metrou din Coreea de Nord si sa faca publice mai multe fotografii si imagini video. Metroul din.

ALEGERI LOCALE 2016. Presa internationala: Votul constituie primul test pentru clasa politica din Romania, dupa incendiul de la Colectiv

Alegerile locale care au avut loc, duminica, au ajuns in vizorul agentiilor de presa Reuters, AFP, Belga si AP. Astfel, presa internationala scrie despre victoria Partidului Social-Democrat PSD) si despre victoria Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Totodata, votul este calificat drept primul test pentru clasa politica din tara noastra, dupa incendiul din Colectiv.

Calendele grecesti, noul orizont pentru cresterea dobanzii in SUA

Oricine sustine ca economia Americii este in declin nu face decat sa colporteze fictiuni, a declarat presedintele Barack Obama in ultimul sau discurs privind starea natiunii din fata Congresului, din ianuarie 2016. Unul dintre principalele argumente a fost crearea a peste 14 milioane de noi locuri de munca din 2010, dar foarte putine se spun despre calitatea acestor locuri de munca.

Nereguli la vot sesizate de Centrul pentru Studiul Democratiei din Cluj-Napoca: observator agresat, observatori intimidati si turism electoral

Un observator al Centrului pentru Studiul Democratiei a fost agresat in sectia de votare nr. 163 din Ludus, judetul Mures, informeaza asociatia din Cluj-Napoca intr-un comunicat remis redactiei. Candidatii prezenti in interiorul biroului de vot l-au hartuit pe studentul care observa alegerile si au incercat sa-l intimideze. Presedintele biroului de vot a ignorat cererea repetata a observatorului de a accepta o sesizare scrisa, arata CSD Cluj in comunicat, mentionand totodata si alte nereguli sesizate de observatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )