Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou trend in Marea Britanie: Se cauta romance care sa faca menaj dezbracate (VIDEO)

B1 B1,
Un nou trend in Marea Britanie: Se cauta romance care sa faca menaj dezbracate (VIDEO)

Imaginatia unora pare sa nu aiba limite. Mai nou, in Marea Britanie se cauta romance care sa faca menaj dezbracate. Intermediarul este un roman care spune ca afacerea este extrem de. continuă pe B1

Un nou trend in Marea Britanie: Se cauta ROMANCE care sa faca menaj DEZBRACATE complet (VIDEO SOCANT)

Imaginatia unora pare sa nu aiba limite. Mai nou, in Marea Britanie se cauta romance care sa faca menaj dezbracate. Intermediarul este un roman care spune ca afacerea este extrem de.

Romanii din Marea Britanie cauta tot mai multe proprietati imobiliare in Romania. Cautarile au crescut cu 60% dupa referendumul pentru Brexit

Cautarile de proprietati in Romania, generate de romani stabiliti in Marea Britanie, au inregistrat in lunile iunie si iulie ale acestui an un salt de peste 63% comparativ cu intervalul similar al anului precedent, avansul fiind generat de referendumul pentru Brexit, potrivit unei analize a portalului Imobiliare. ro.

Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie

Mii de vehicule, inclusiv unele din Romania, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrazi din Marea Britanie, in contextul in care traficul feriboturilor intre porturile Dover Marea Britanie).

Pub-urile si restaurantele din Marea Britanie platesc pentru a deveni gazdele monstrilor Pokemon

In incercarea de a atrage cat mai multi clienti, proprietarii de pub-uri si restaurante din Marea Britanie au dezvoltat o strategie care implica chemarea jucatorilor la vanatoarea de monstri virtuali.

Brexit. Marea Britanie lucreaza la un plan de redresare a economiei

Marea Britanie ar putea adopta in toamna un plan de redresare pentru a limita deteriorarea accentuata a economiei britanice din cauza Brexitului, a anuntat noul sau ministru de finante, Philip Hammond, care a apreciat ca o doza de incertitudine va persista pana la final in negocierile dintre Londra si UE, relateaza AFP.

O retea de proxenetism a fost anihilata in judetul Dolj. Fetele racolate erau trimise in Marea Britanie

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Craiova cerceteaza opt suspecti care, in perioada 2011 - 2016, sub promisiuni false, ar fi racolat tinere din Romania, inclusiv minore, pentru a le duce in Marea Britanie.

BREXIT. Ce i-a cerut Cameron lui Merkel, inainte de referendum, pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cu cateva zile inainte de referendumul din Marea Britanie privind iesirea din Uniunea Europeana, fostul premier David Cameron i-a adresat un ultim apel cancelarului german Angela Merkel.

UE nu va negocia nici macar informal cu Marea Britanie

Uniunea Europeana nu va initia nici macar discutii informale cu Marea Britanie inainte ca Londra sa declanseze procedura de iesire din UE, afirma Kristalina Gheorghieva, unul dintre vicepresedintii Comisiei Europene, dand asigurari ca acordul cu britanicii va fi corect, informeaza Reuters.

Uniunea Europeana nu va avea nici macar discutii informale cu Marea Britanie

Uniunea Europeana nu va initia nici macar discutii informale cu Marea Britanie inainte ca Londra sa declanseze procedura de iesire din UE, afirma Kristalina Gheorghieva, unul dintre vicepresedintii.

Efectele Brexit: Politia din Marea Britanie raporteaza peste 6200 de infractiuni motivate de ura in prima luna dupa votul anti-UE

Politia din Marea Britanie trage un semnal de alarma cu privire la efectele Brexitului, iar, potrivit celui mai recent raport, se pare ca peste 6200 de infractiuni motivate de ura au avut loc in prima luna du.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )