Libnet.ro
UNICEF

21:15

UE nu va negocia nici macar informal cu Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE nu va negocia nici macar informal cu Marea Britanie

Uniunea Europeana nu va initia nici macar discutii informale cu Marea Britanie inainte ca Londra sa declanseze procedura de iesire din UE, afirma Kristalina Gheorghieva, unul dintre vicepresedintii Comisiei Europene, dand asigurari ca acordul cu britanicii va fi corect, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana nu va avea nici macar discutii informale cu Marea Britanie

Uniunea Europeana nu va initia nici macar discutii informale cu Marea Britanie inainte ca Londra sa declanseze procedura de iesire din UE, afirma Kristalina Gheorghieva, unul dintre vicepresedintii.

Marea Britanie nu va cere iesirea din Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat miercuri premierul britanic Theresa May, aflata in prima sa vizita oficiala in Germania, relateaza AFP. ----- Premierul britanic Theresa May efectueaza, zilele acestea, o vizita oficiala in Germania si Franta, acestea fiind primele sale deplasari in strainatate dupa preluarea functiei, in cursul carora urmeaza sa contureze calendarul Brexit, relateaza France Presse.

Marea Britanie nu se grabeste sa iasa din UE

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat.

Be EU. Cum se schimba Uniunea Europeana

Afzal Khan din Marea Britanie a vorbit sambata la be EU despre cum se va schimba Uniunea Europeana dupa Brexit. Noi credem ca viitorul nostru sta in solidaritate si in mun.

BREXIT. Ce i-a cerut Cameron lui Merkel, inainte de referendum, pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cu cateva zile inainte de referendumul din Marea Britanie privind iesirea din Uniunea Europeana, fostul premier David Cameron i-a adresat un ultim apel cancelarului german Angela Merkel.

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Cum ar putea fi dat peste cap rezultatul BREXIT

Marea Britanie trebuie sa organizeze o dezbatere politica publica inainte de a parasi Uniunea Europeana, iar decizia trebuie sa apartina Parlamentului, argumenteaza grupul care contesta in.

Noi acuzatii dupa referendumul din Marea Britanie: Cetatenii au fost indusi in eroare. Sa decida Parlamentul

Marea Britanie trebuie sa organizeze o dezbatere politica publica inainte de a parasi Uniunea Europeana, iar decizia trebuie sa apartina Parlamentului, argumenteaza grupul care contesta in justitie aplicarea in mod direct a rezultatului referendumului, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Brexit. Conferinta de presa comuna Angela Merkel-Theresa May. Merkel: Marea Britanie are nevoie de timp

Noul premier al Marii Britanii Theresa May s-a deplasat la Berlin, miercuri, pentru o prima discutie cu omologul german Angela Merkel despre procesul de iesire al tarii din Uniunea Europeana. Cei doi lideri au tinut o conferinta de presa comuna la sfarsitul intrevederii, din care lasa de inteles ca Marea Britanie nu va fi presata sa invoce articolul 50 al tratatului de la Lisabona, care ar demara negocierile de iesire, conform The Guardian.

Tusk: E nevoie de un divort de catifea intre UE si Marea Britanie

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a spus premierului britanic Theresa May ca este nevoie de un divort de catifea intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, informeaza.

Hollande: Daca Marea Britanie doreste acces la piata unica europeana trebuie sa garanteze libera circulatie

Presedintele francez Francois Hollande a avertizat Marea Britanie ca, daca doreste sa ramana in cadrul pietei unice, trebuie sa garanteze patru libertati: libera circulatie a marfurilor, a capitalurilor, a serviciilor si a oamenilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )