Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie

Mii de vehicule, inclusiv unele din Romania, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrazi din Marea Britanie, in contextul in care traficul feriboturilor intre porturile Dover Marea Britanie). continuă pe Antena3

Gigi Becali face comentarii dure la adresa comunitatii LGBTQ din Romania

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a facut afirmatii jignitoare la adresa comunitatii LGBTQ n. r. persoane lesbiene, gay, bisexuale sau transsexuale) din Romania.

O tanara din Romania a disparut in Nepal. Cum o poti ajuta

Adina Monica Popescu, o alpinista din Romania, in varsta de 26 de ani, este data disparuta in Nepal. Nu se mai stie nimic de ea de pe 16 iulie, iar prietenii si familia o cauta cu disperare, scrie ziare. com. Atunci,.

Cum pozau vedetele din Romania in costum de baie in anii 70 comparativ cu cele de azi

In anii 70 altele erau vedetele Romaniei, in mare parte cantarete si actrite pe care publicul le adora. Acestea erau si la acea data fotografiate de presa la mare, in costum de baie, insa pentru articole mult mai cuminti si respectoase, comparativ cu cele de tip papparazzi din ziua de azi.

Un celebru cantaret din Romania a murit. Avea doar 48 de ani

Alexandru Jidveianu, singurul interpret de nationalitate maghiara din Romania care canta exclusiv folclor romanesc, a murit. Barbatul avea 48 de ani. Alexandru Jidveianu, pe numele.

Zborul unei drone in zona intravilana din Romania este interzis prin lege

Legislatia romaneasca interzice in acest moment zborul dronelor in spatiile intravilane din tara noastra, iar zborul in extravilan este permis doar dupa certificarea dronei si anuntarea zborului, a declarat, astazi, Octavian Isaila, presedinte al Institutului de Training, Studii si Cercetari pentru Sisteme de Vehicule fara Pilot si specialist in domeniu, potrivit unor surse din presa.

O fosta jurnalista din Romania, imaginea anului in SUA. Cum o fi trecut de vama asa ceva si cum sa faci asta la doi pasi de Hollywood?

Corina Dragotescu i-a uimit pe vecinii din Los Angeles, cand a aparut in fata casei cu o coasa pentru a tunde gazonul. Jurnalista a facut apel la Dan, sotul acesteia, pentru a-i cumpara o coasa.

Un coleg de al meu a fost ucis. Cred ca avea familie din ROMANIA. DECLARATIA unui tanar venit in zona mall-ului din Munchen / MAE: Nu avem informatii privind prezenta vreunui cetatean roman printre victime

30: Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca nu are informatii, pana in acest moment, care sa confirme prezenta vreunui cetatean roman printre victimele atacului din.

Aur si argint pentru luptatoarele din Romania

Romania a cucerit o medalie de aur, prin Maria Alexandra Cioclea, si una de argint, prin Roxana Alexandra Tif, vineri, la categoria 40 kg, in cadrul Campionatelor Europene de lupte pentru cadeti de la Stockholm Suedia).

Povestea unui castel din Romania in presa britanica: BBC il considera desprins din basmele cu zane (FOTO)

Povestea Castelului de lut de la Porumbacu de Sus, inaltat de un cuplu de romani in muntii din Transilvania, a ajuns si la BBC, scrie greatnews. ro Castelul este construit integral din materiale.

Puciul din Turcia ameninta 8 licee de top din Romania

Tentativa de lovitura de stat din Turcia ameninta functionarea a 8 licee de top din Romania, cunoscute pentru numarul mare de olimpici la diferite materii. Oficialii turci sustin ca ar fi legate de o fundatie a lui Feth.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )