Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noua alimente care nu trebuie pastrate in frigider

Antena3 Antena3,
Noua alimente care nu trebuie pastrate in frigider

Frigul poate modifica structura unui aliment, deteriorandu-i textura, consistenta si, prin urmare, gustul. Pentru evitarea greselilor trebuie tinuta minte o singura regula: alimentele care nu sunt pastrate la. continuă pe Antena3

Zece alimente care nu trebuie pastrate in frigider

Contrar a ceea ce se crede in general, rosiile, ouale sau busuiocul nu ar trebui tinute in frigider. Pastrarea la rece a unui aliment ii poate mari durata de viata, dar la ce poate folosi aceasta prelungire a.

5 alimente care te scot din depresie

Verdeturile au mai multa vitamina E decat legumele, de aceea trebuie sa le consumi zilnic. Ele protejeaza neuronii si previn degradarea functiilor mentale.

3 domenii in care trebuie sa lasi copilul sa suporte singur consecintele

Toata lumea iti spune ca trebuie sa-ti lasi copilul sa suporte consecintele faptelor sale. Insa, care este adevaratul sens al acestei sintagme? Multi parinti nu inteleg ce trebuie facut si au dificultati in a-si lasa.

Minuni naturale ale Romaniei pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Canionul 7 Scari, Cascada Tamina si Cascada Urlatoarele din Vama Buzaului sunt trei minuni naturale din Romania care ar trebui vizitate o data in viata, scrie adevarul. ro. Canionul 7 Scari, o insiruire.

Cum a evoluat calitatea pozelor realizate cu modelele iPhone: o comparatie pe care trebuie sa o vezi chiar daca nu esti fan Apple

Fie ca esti fan Apple, fie ca nu simpatizezi deloc brandul american de electronice nu ai cum sa nu iti compari telefonul cu cele mai noi modele iPhone. Accentul in ultimii ani s-a pus in mod evident pe calitatile camerei foto cu care vin dotate noile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )