Libnet.ro
UNICEF

08:00

Noua boxa Samsung iti ofera sunete din toate directiile Radiant 360 R7

Playtech Playtech,
Noua boxa Samsung iti ofera sunete din toate directiile Radiant 360 R7

Cu un design atragator, cei de la Samsung se mandresc cu noua lor boxa wireless Radiant 360 R7, ce ar trebui sa va uimeasca prin performanta audio. De-a lungul anilor, rareori am vazut creatii care sa intre in categoria reinventarii unei banale boxe. Designul acestor dispozitive, in 9 din 10 cazuri, este incredibil de apropiat. continuă pe Playtech

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze din toate functiile politice

PSD i-a cerut demisia lui Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL, din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care George Scutaru este urmarit penal.

PSD ii cere lui Predoiu demisia din toate functiile politice

ACTUALIZARE 16:06 Predoiu: Resping solicitarea obraznica si insinuarile calomnioase ale PSD-Victor Ponta Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu spune, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca respinge categoric insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD-Victor Ponta de a demisiona din functie si precizeaza ca nu a savarsit vreodata o fapta de coruptie. * Daniel Savu: Predoiu a fost unul dintre beneficiarii finantarii campaniei PNL din Buzau, in 2008 .

PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din toate functiile pe care le detine in PNL

PSD a cerut demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, social-democratii aratand ca Predoiu trebuie sa.

PSD cere demisia lui Predoiu din toate functiile detinute. Care este motivul

Partidul Social Democrat a cerut, vineri, demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, informeaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )