Libnet.ro
UNICEF

22:01

PSD cere demisia lui Predoiu din toate functiile detinute. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
PSD cere demisia lui Predoiu din toate functiile detinute. Care este motivul

Partidul Social Democrat a cerut, vineri, demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din toate functiile pe care le detine in PNL

PSD a cerut demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, social-democratii aratand ca Predoiu trebuie sa.

PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din functiile politice detinute in PNL, dupa scandalul finantarii campaniei liberalilor

Partidul Social Democrat ii cere lui Catalin Predoiu sa isi dea demisia din functiile politice pe care le ocupa in Partidul National Liberal, in urma scandalului privind finantarea campaniei electorle a PNL,.

PSD ii cere lui Predoiu demisia din toate functiile politice

ACTUALIZARE 16:06 Predoiu: Resping solicitarea obraznica si insinuarile calomnioase ale PSD-Victor Ponta Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu spune, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca respinge categoric insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD-Victor Ponta de a demisiona din functie si precizeaza ca nu a savarsit vreodata o fapta de coruptie. * Daniel Savu: Predoiu a fost unul dintre beneficiarii finantarii campaniei PNL din Buzau, in 2008 .

PNL cere demisia lui Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, dupa votul in cazul Sova

Senatorul PNL Cristian Bodea a cerut, miercuri, in plenul Senatului, demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, pentru interpretarea votului in cazul Sova, informeaza Mediafax.

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze, in urma dezvaluirilor privind finantarea campaniei sale din 2008, in dosarul lui George Scutaru/ Predoiu: Resping categoric insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica. Il chem pe Victor Ponta la o pro

PSD i-a cerut demisia lui Catalin Predoiu, prim vicepresedinte PNL, din functiile politice detinute in acest partid, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care George Scutaru este urmarit penal. 25: Catalin Predoiu, intr-o reactie postata pe pagina sa de Facebook: Am luat la cunostinta de insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD - Victor Ponta. Le RESPING CATEGORIC. Vezi declaratia completa in articol.

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze din toate functiile politice

PSD i-a cerut demisia lui Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL, din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care George Scutaru este urmarit penal.

PSD: ii cerem lui Catalin Predoiu, unul dintre candidatii PNL la Buzau, sa demisioneze din functiile detinute in PNL

PSD ii solicita lui Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL, sa demisioneze din toate functiile detinute in PNL pentru ca a fost unul dintre candidatii liberalilor de la Buzau, existand suspiciuni ca respectiva campanie eectorala a fost finantata din mita.

Bodea (PNL) a cerut in plen demisia lui Tariceanu din fruntea Senatului

Senatorul PNL Cristian Bodea a cerut, astazi, in plen, demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, pentru interpretarea votului in cazul Sova, Bodea citind un text de demisie pe care i l-a inmanat lui Tariceanu, ca sa-l execute, transmit mass media.

Noua boxa Samsung iti ofera sunete din toate directiile Radiant 360 R7

Cu un design atragator, cei de la Samsung se mandresc cu noua lor boxa wireless Radiant 360 R7, ce ar trebui sa va uimeasca prin performanta audio. De-a lungul anilor, rareori am vazut creatii care sa intre in categoria reinventarii unei banale boxe. Designul acestor dispozitive, in 9 din 10 cazuri, este incredibil de apropiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )