Libnet.ro
UNICEF

11:15

O noua extragere pentru loteria bonurilor. Care este valoarea premiului

Antena3 Antena3,
O noua extragere pentru loteria bonurilor. Care este valoarea premiului

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 martie 2016 este programata duminica seara, si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100. continuă pe Antena3

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Afla valoarea bonurilor castigatoare si vezi daca te numeri printre norocosi!

Bonurile fiscale emise in data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, scrie Agerpres.

Loteria Bonurilor Fiscale: Castigatoare sunt bonurile emise pe 18 martie, cu valoarea de 615 lei

Bonurile fiscale cu valoare de 615 lei, emise pe 18 martie, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor, informeaza Agerpres. Valoare totala a premiului se ridica la un milion de lei.

Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii martie este programata duminica la 19:30

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 martie 2016 este programata duminica seara, si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

O noua lege pentru clientii bancilor: Legea Prima Casa

Pana la Paste, Romania va avea un proiect de lege menit sa ii protejeze pe totii clientii care au apelat la un credit prin programul guvernamental Prima casa. Dupa ce acestia.

Monica Macovei: L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care inca mai viseaza la perioada legionara. Este o nominalizare care este penibila, jignitoare pentru noi, pentru electorat

Monica Macovei a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca propunerea PNL pentru functia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una penibila,.

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Editie speciala 360 de grade: Care este tipul de alimentatie potrivit pentru aceasta perioada a anului (VIDEO)

In editia speciala a emisiunii 360 de grade, din seara de 16 aprilie, Alina Badic a discutat impreuna cu invitatii sai despre tipul de alimentatie potrivit pentru aceasta perioada a anului, dar si.

Un inginer american si un grup nuclear chinez, urmariti penal in SUA. Care este motivul

Un inginer american specializat in domeniul nuclear si grupul public chinez General Nuclear Power Co. CGN) au fost inculpati, joi, de justitia americana pentru asociere ilegala, cu scopul de a dezvolta si produce substante nucleare in afara SUA.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Erdogan a anuntat infiintarea unui centru musulman pentru cooperare politieneasca, care vizeaza combaterea terorismului international

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat infiintarea unei structuri ce se va numi Centrul OIC pentru Cooperare si Coordonare Politieneasca, institutie multinationala de politie, pe modelul Interpolului, al carui scop va fi combaterea terorismului international.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )