Libnet.ro
UNICEF

21:01

O noua functionalitate de la Facebook: Messenger te imprieteneste mai usor

Adevărul Adevărul,
O noua functionalitate de la Facebook: Messenger te imprieteneste mai usor

O actualizare pentru Facebook Messenger introduce Codes, o optiune deja disponibila pentru Snapchat si acum preluata de companie. Iata ce face aceasta. continuă pe Adevărul

Facebook Messenger te ajuta sa-ti faci mai rapid prieteni

Printr-un set de functii introdus recent, a devenit mult mai usor sa va adaugati noi prieteni in lista de Facebook Messenger. De cativa ani, Facebook Messenger a fost considerat o extensie a retelei sociale cu acelasi nume. Prin intermediul actualizarilor din ultima perioada insa, acelasi Messenger pare sa devina o platforma de chat standalone. Facebook [].

Unde poti gasi mesajele ascunse in Facebook Messenger

Filtrul folosit de aplicatia de mesagerie a celor de la Facebook nu ofera intotdeauna cele mai bune rezultate. Chiar si una dintre cele mai populare aplicatii din lume in acest moment poate sa greseasca atunci cand filtreaza mesajele personale. Facebook Messenger, de exemplu, areun foldersecret in care sunt stocatemesaje deoarece nu sunt considerare relevante. Din [].

KLM devine prima companie aeriana care trimite confirmarea rezervarii si boarding pass-ul prin Facebook Messenger

KLM devine prima companie aeriana din lume care trimite pasagerilor confirmareaza rezervarii, boarding pass-ul si statusul zborurilor prin Facebook Messenger.

Facebook Messenger iti va permite sa faci cumparaturile din aplicatie

Cele mai noi informatii in legatura cu Messenger scot la iveala planurile celor de la Facebook pentru viitorul aplicatiei. Se zvoneste de ceva vreme ca Facebook le va da posibilitatea utilizatorilor de a-si efectua cumparaturile prin intermediul Messenger. Va spuneam in urma cu ceva vreme ca ideea din spatele acestei sectiuni consta in dorinta de [].

VIDEO KLM devine prima companie aeriana care trimite informari despre zboruri prin Facebook Messenger

De la inceputul lunii aprilie, compania aeriana KLM a introdus optiunea prin care pasagerii sai pot primi direct pe mesageria Facebook confirmarea rezervarii, cartea de imbarcare si verificarea status-ului zborurilor. Boarding pass-urile electronice sunt folosite de ani buni, insa acum vine noutatea conversationala, pasagerii putand cere diverse informatii de pe interfata familiara de Messenger.

KLM isi extinde serviciile de comunicare cu clientii prin intermediul Facebook Messenger

Compania aeriana KLM a introdus, de la inceputul lunii aprilie, optiunea prin care pasagerii pot primi direct pe mesageria Facebook confirmarea rezervarii, cartea de imbarcare si verificarea status-ului zborurilor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Deputatii au hotarat: Plagiatorii vor scapa mai usor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, OUG 4/2016 privind sanctiunile in cazurile de plagiat in lucrarile de doctorat, dar au eliminat mai multe sanctiuni, proiectul fiind trimis la Senat, care este for decizional in ac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )