Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noua lege a pensiilor aduce schimbari majore! Cati bani vei lua, daca ai o vechime de munca mai mica de 15 ani

Playtech Playtech,
Noua lege a pensiilor aduce schimbari majore! Cati bani vei lua, daca ai o vechime de munca mai mica de 15 ani

Noua lege a pensiilor aduce schimbari importante! Printre lucrurile esentiale pe care le puncteaza se afla modul de acordare si calculare a pensiei minime in Romania. Anii lucrati isi vor spune cuvantul, iar perioada de munca va face diferentierea in sistemul de pensii din Romania. Vechimea de munca, criteriul care face diferenta in sistemul de . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Carmen Harra, ca sa-ti prezica viitorul. Sume impresionante de bani, pe ora!

Clarvazatoarea Carmen Harra incaseaza sume impresionante de bani, in urma previziunilor pe care le face. Marturisirile scot la iveala faptul ca aceasta are un unorariu consistent, pe ora, pentru consultantele pe care obisnuieste sa le ofere. Mai multe detalii a oferit chiar ea in cadrul unui interviu. Carmen Harra, sedinte cu mari vedete de la .

Cate job-uri are Liviu Varciu si cati bani castiga lunar. Vedeta Antena 1 a incheiat numeroase contracte

Liviu Varciu munceste din greu pentru fetele sale, astfel ca si-a luat mai multe servicii pentru a le putea face poftele. De asemenea, si-a deschis si o afacere, pe langa diversele aparitii si evenimente mondene din care castiga ceva, pe langa avantajele imaginii. Liviu Varciu, 9 servicii si o afacere! Liviu Varciu are nu mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )