Libnet.ro
UNICEF

17:00

O noua lovitura din partea ANI: 30 de alesi locali sunt incompatibili

România Liberă România Liberă,
O noua lovitura din partea ANI: 30 de alesi locali sunt incompatibili

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca 30 de alesi locali printre care sase primari si 11 viceprimari, sunt incompatibili. continuă pe România Liberă

O noua lovitura data de sistemul judecatoresc (P)

Compania Grawe Carat Asigurari isi exprima profunda ingrijorare cu privire la situatia din sistemul judecatoresc si adoptarea de catre Judecatoria Buiucani a unei incheieri judecatoresti vadit ilegale si contradictorii, care submineaza atat increderea investitorilor straini in sistemul de drept, cat si speranta normalizarii climatului investitional in conditiile situatiei economice dificile.

BCR Asigurari de Viata: Profitul a crescut cu 9% pana la 18,8 milioane lei in primele noua luni din 2015

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group VIG), cu un portofoliu de peste 400. 000 asigurati, a inregistrat la 30 Septembrie 2015 un profit de 18. 8 milioane lei, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului 2014, a anuntat vineri asiguratorul. Parteneriatul strategic cu Banca Comerciala Romana a fost decisiv in recastigarea celei de-a doua pozitii de pe piata, cu o cota de 14. 2%, a precizat Sorin Mititelu, presedinte al directoratului asiguratorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )