Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua luni de la tragedia din Colectiv. As da orice sa-mi mai vad copilul

Antena3 Antena3,
Noua luni de la tragedia din Colectiv. As da orice sa-mi mai vad copilul

Un grup restrans de persoane a participat, sambata, la o slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragicul eveniment din. continuă pe Antena3

Noua luni de la tragedia din Colectiv: parinti, rude si prieteni ai celor 64 de tineri care au murit au venit la slujba de pomenire din fata clubului

Parinti, rude si prieteni ai celor 64 de tineri care au murit in Colectiv in urma cu noua luni s-au adunat in fata clubului, la slujba de pomenire, oficiata de un sobor de preoti. Tragedia din 30 octombrie 2015 a schimbat sute de vieti pentru totdeauna, iar parintii si sotii care i-au pierdut pe cei dragi in urma cu noua luni inca asteapta raspunsuri si sa se faca dreptate.

Au trecut noua luni de la Colectiv. Ce anunt a facut Patriarhia Romana

Au trecut noua luni de la Colectiv. Ce anunt a facut Patriarhia Romana.

Teroristii sunt deja in Romania!. Previziunile clarvazatoarei care a prezis tragedia din Colectiv

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Club Colectiv din 2015, a avut noi previziuni despre evenimentele ce vor marca omenirea in urmatoarea perioada. Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a.

Slujba de pomenire pentru victimele incendiului din Colectiv: S-au implinit 9 luni de la tragedia din clubul bucurestean (VIDEO)

Patriarhia Romana organizeaza sambata o slujba de pomenire in fata clubului Colectiv, la implinirea a noua luni de la tragedie. Un sobor de preoti delegati de Arhiepiscopia Bucurestilor.

Slujba de pomenire a victimelor incendiului de la Colectiv la noua luni de la tragedie

Sambata, pe 30 iulie, se vor implini noua luni la cea mai mare tragedie din Romanai din ultimii ani, incendiul din Colectiv. Victimele tragicului eveniment din clubul bucurestean vor fi pomenite .

Tragedia din Colectiv. Artificierul Marian Moise, chemat la audieri

Marian Moise, care a pus artificiile in clubul Colectiv pe 30 octombrie, s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat de anchetatori. Pana acum, el nu a putut fi audiat deoarece a fost ranit.

Pirotehnistul Marian Moise, grav ranit in incendiul din COLECTIV, este cercetat sub control judiciar

Marian Moise, unul dintre cei doi pirotehnisti care au montat artificiile in clubul Colectiv, a fost pus control judiciar de procurorii Parchetului General in dosarul incendiului din octombrie 2015.

Decizie soc luata de tatal unei victime din Colectiv: imi deshumez copilul pentru expertiza

I-au pierdut pe cei dragi in cumplitul accident de la Colectiv, dar cei ramasi nu par sa-si fi gasit nici linistea si nici consolarea pana cand nu vor afla adevarul.

Barack Obama, despre ipoteza ca Rusia incearca sa influenteze alegerile din SUA: Orice este posibil. Stiu ca Donald Trump si-a exprimat in mod repetat admiratia pentru Vladimir Putin

Presedintele SUA Barack Obama a declarat marti ca este posibil ca Mosova sa fie responsabila pentru scandalul in care 20. 000 de emailuri de pe serverele Conventiei Nationale a Partidului Democrat din SUA au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )