Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua performanta pentru scrima din Romania. Sportivii romani au cucerit 13 medalii la Campionatele balcanice de la Varna

Antena3 Antena3,
O noua performanta pentru scrima din Romania. Sportivii romani au cucerit 13 medalii la Campionatele balcanice de la Varna

Sportivii romani au cucerit 13 medalii la Campionatele balcanice de scrima pentru seniori de la Varna Bulgaria), dintre care sase de aur, doua de argint si cinci de bronz. Trei medalii de aur au fost. continuă pe Antena3

Blocaj in sistemul judiciar din Romania: Zeci de instante si parchete au intrat in greva din cauza discriminarilor salariale si vor demisia ministrului Raluca Pruna (VIDEO)

Judecatorii si procurorii din Romania s-au coalizat pentru apararea drepturilor lor in fata masurilor pe care Guvernul Ciolos le-a dispus odata cu modificarea OUG nr. 20/2016 si adoptarea OUG nr.

Ambasadorul SUA: E foarte important pentru mine sa vizitez regiuni din Romania, in special unde traiesc minoritati etnice

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, aflat, luni, in vizita oficiala in Harghita, a declarat ca este important sa viziteze regiuni din Romania unde traiesc minoritati etnice, cum ar fi Harghita si Covasna, pentru ambasada SUA fiind important respectul acordat minoritatilor.

FOTO. Statele Unite si-au mutat avioanele din Romania in Bulgaria, pentru a-i proteja spatiul aerian

Fortele Aeriene ale Statelor Unite au mutat Escadrila 194 de avioane F-15 din Romania in Bulgaria, a anuntat Comandamentul US Air Forces din Europa.

Cine a castigat cel mai important concurs de fitness si culturism din Romania

Un tanar cu origine mixta, italian si dominican, domiciliat in Arad, a reusit sa cucereasca juriul celui mai mare concurs de fitness si culturism din Romania. Tanarul a obtinut locul I la.

Piata de peste din Romania, potentialul de a creste la 1 miliard de euro pe an in 2021

Piata de peste din Romania are potentialul de a ajunge la 1 miliard de euro pe an in 2021, in conditiile in care consumul de peste va creste de la 6 kg/capita, cat este la ora actuala, la 18 kg/capita, se arata intr-un studiu realizat de Alfredo Seafood.

Satul din Romania in care o casa costa cat un salariu mediu

Satul din Romania in care o casa costa cat un salariu mediu se numeste Gherdealul. Este primul sat dupa Cincu ce excede judetului Brasov din punct de vedere teritorial, scrie.

O televiziune din Romania intra in insolventa

Inedit TV, una dintre televiziunile din Romania care difuzeaza muzica populara, va intra in insolventa, potrivit B365. ro. Pe 1 august 2016, INEDIT TV SRL a solicitat aplicarea Legii 85/2014,.

Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Investitiile in infrastructura energetica reprezinta o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare si pentru cresterea economica atat in Romania, cat si in Europa, a declarat Mihai Paun, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Profesionale Centrul Roman al Energiei, la cea de-a patra editie a conferintei BURSA ENERGIA iN PRIZA.

A inceput scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a (VIDEO)

Incepe scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a! Lipsesc cartile de Limba romana, Matematica, Limba engleza, Stiinte ale naturii, Istorie si Geografie, informeaza B1 TV.

Sportivii romani care au participat la JO NU au fost felicitati oficial de Iohannis si Ciolos: Cum au procedat liderii altor tari (FOTO)

Oficialii statului roman nu au organizat pana acum o ceremonie oficiala pentru felicitarea sportivilor care au reprezentat tara la Jocurile Olimpice de la Rio, desi au trecut doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )