Libnet.ro
UNICEF

10:00

Noua persoane au fost arestate in cazul Umbraresti VEZI IMAGINI DE LA ANCHETA si PERCHEZITII

Adevărul Adevărul,
Noua persoane au fost arestate in cazul Umbraresti VEZI IMAGINI DE LA ANCHETA si PERCHEZITII

Dupa audierea a 25 de suspecti, magistratii au decis ca noua dintre acestia sa fie cercetati in stare de arest preventiv si au emis mandate pentru 29 de zile. La locuintele acestora, politistii au descoperit un pistol cu bile din cauciuc, mai multe sabii, topoare, cutite, bate, crose de golf si 80 de telefoane mobile . continuă pe Adevărul

DOSARUL RETETELOR FALSIFICATE. Noua persoane au fost arestate preventiv.

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Trei pleaca acasa cu obligatia de a nu parasi tara. In opinia mea, nu s-ar fi impus arestarea, datorita faptului ca toate faptele au fost savarsite pana in martie. Din acel moment si pana astazi au trecut 6 luni de zile, a declarat avocatul Daniel Fenechiu. Retete false erau eliberate cu sutele, .

Londra: Doua persoane suspectate de terorism au fost arestate pe aeroportul Heathrow

Doua persoane au fost arestate marti pe aeroportul londonez Heathrow sub suspiciunea ca au comandat sau pregatit acte de terorism, informeaza BBC. Este vorba de un barbat si o femeie, ambii in varsta de 26.

Doua persoane suspectate de terorism au fost arestate pe aeroportul londonez Heathrow.

Doua persoane au fost arestate, marti seara, pe aeroportul londonez Heathrow fiind suspectate ca au incitat, comandat sau pregatit acte de terorism, a anuntat miercuri politia britanica, transmite AFP, citata de Mediafax. Un barbat si o femeie, ambii in varsta de 26 de ani, au fost arestati de catre membrii sectiei antiterorism a Scotland Yard marti la ora 20:30 22:30, ora Romaniei) la sosirea lor cu avionul pe aeroportul international, a precizat politia intr-un comunicat. Acestia au fost .

DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. ...

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Citeste AICI interceptari din dosar. Potrivit Mediafax, farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste si: DOSARUL RETETELOR .

Noua persoane din dosarul retetelor false au fost arestate

Noua dintre cei 12 inculpati in dosarul fraudelor cu retete false, printre care se numara farmacisti, administratori de firme, dar si un medic psihiatru, au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de.

DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. ...

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Potrivit Mediafax, farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste si: DOSARUL RETETELOR FALSE. 13 persoane retinute pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )