Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noua persoane au fost retinute dupa bataia din Sectorul 5 al Bucurestiului. Audierile continua

Antena3 Antena3,
Noua persoane au fost retinute dupa bataia din Sectorul 5 al Bucurestiului. Audierile continua

In urma scandalului de duminica noaptea din sectorul 5 al Capitalei, noua persoane au fost deja retinute. Potrivit Politiei Capitalei, acestea sunt acuzate de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice. continuă pe Antena3

Noua persoane au fost retinute dupa conflictul din Sectorul 5 al Capitalei, care a impus folosirea armamentului de catre politisti

Noua persoane au fost retinute dupa conflictul din Sectorul 5 al Capitalei, care a impus duminica folosirea armamentului de catre politisti. Audierile continua, in conditiile in care numarul celor ridicati pentru audiere este de aproape 40.

VIDEO Noua persoane au fost retinute in urma scandalului din cartierul Rahova Retineri si in urma conflictului de strada din Sacele - UPDATE

Noua persoane au fost retinute in urma conflictului care a avut loc duminica seara in cartierul Rahova din Capitala, unde pentru aplanarea scandalului politistii au tras mai multe focuri de arma. Si la Sacele au avut loc scene violente pe o strada din oras, in ziua de Paste, cand mai multe persoane de etnie roma s-au luat la bataie si a fost nevoie de interventia politistilor. in acest caz au fost retinuti opt oameni.

inca 8 persoane retinute dupa bataia de la Sacele

Numarul persoanelor retinute dupa bataia de la Sacele, judetul Brasov, s-a dublat, ajunand la 16.

14 perchezitii domiciliare la Iasi, intr-un dosar de inselaciune. 11 persoane au fost retinute, ulterior sase au fost arestate preventiv

Politistii ieseni au desfasurat 14 perchezitii domiciliare, intr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru inselaciune, 11 persoane fiind retinute pentru 24 de ore, iar ulterior 6 dintre acestea au fost arestate preventiv.

Conflict de strada in Sectorul 5. Politia a retinut noua persoane

Noua persoane au fost retinute de politisti in urma conflictului de strada care s-a produs, duminica.

Politia si jandarmii au restabilit ordinea la Hunedoara. Trei persoane au fost retinute

Politistii, jandarmii si politisti locali, inclusiv luptatori din Serviciul de Actiuni Speciale al M.

inca noua persoane au murit din cauza coronavirus Bilantul a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua persoane au murit din cauza coronaviru.

Reactia politistilor, dupa scandalul din Rahova. Nu ati inteles? Atunci traducem!

Fie ca au fost oficiale sau nu, declaratiile politistilor au invadat internetul, dupa incidentele de la Sacele si din Bucuresti, unde s-au dat adevarate lupte de strada, in ultimele zile. Politistii au fost acuzati de unii ca nu au reactionat suficient de hotarat, iar altii au sustinut ca oamenii legii au fost prea violenti. Reactia .

Ce se intampla astazi cu actorul din Iisus din Nazaret. S-a spus ca a fost blestemat dupa filmul lui Franco Zeffirelli

Filmul Iisus din Nazaret, capodopera regizorului Franco Zeffireli, care i-a avut in distributie pe actorii Laurence Olivier, Anthony Quinn, Christopher Plummer si Robert Powell, care a interpretat rolul lui Iisus, a fost de-a lungul vremii subiectul mai multor controverse. Ce se intampla astazi cu actorul din Iisus din Nazaret. S-a spus ca a fost blestemat .

Patru barbati retinuti dupa incidentele din Hunedoara

Patru barbati au fost retinuti dupa ce mai multi oameni ai legii au fost agresati verbal de oameni din oras pentru ca au legitimat un biciclist beat. Politistii au dat si trei amenzi, in valoare de 9. 000 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )