Libnet.ro
UNICEF

19:31

O noua plangere penala pe numele lui Traian Basescu, cu privire la perioada in care era primar al Capitalei

România Liberă România Liberă,
O noua plangere penala pe numele lui Traian Basescu, cu privire la perioada in care era primar al Capitalei

Parchetul General a primit o noua plangere pe numele lui Traian Basescu, cu privire la fapte comise in perioada in care fostul sef al statului a fost primar al Capitalei. continuă pe România Liberă

O noua plangere impotriva lui Basescu. Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem

Parchetul General a primit o noua plangere pe numele lui Traian Basescu, cu privire la fapte comise in perioada in care fostul sef al statului a fost primar al Capitalei.

Ce decizie a luat instanta cu privire la audierea lui Traian Basescu in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Tribunalul Constanta a decis ca Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu vor fi audiati ca martori la Tribunalul Constanta in dosarul in care membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santajarea fratelui fostului presedinte, instanta respingand insa solicitarile de audiere a lui Traian Basescu si Dorel Onaca.

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, despre infrangerea Simonei Halep: A fi campion inseamna sa pierzi. Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat

Simona Halep a pierdut surprinzator in primul tur al turneului de la Madrid a invins-o Alize Cornet), iar in apararea sportivei a sarit Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei. A fi campion inseamna sa pierzi. Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat, a precizat Basescu pe Facebook.

Tribunalul Constanta: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Tribunalul Constanta a respis cereera familiei lui Sandu Anghel care ceruse audierea lui Traian Basescu si a lui Dorel Onaca in calitate de martor in dosarul lui Mircea Basescu. in schimb, va fi audiata.

Traian Basescu, mesaj de incurajare pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat

Fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa-i transmita un mesaj de incurajare tenismenei Simona Halep, dupa ce aceasta a pierdut inca din primul tur in turneul de la Madrid. Basescu ii critica, intr-o.

Traian Basescu: De sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute

Dupa actiune in forta a inspectorilor ANAF pe litoral zilele acestea, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca de sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Basescu subliniaza ca aceste descinderi.

Parchetul General a redeschis dosarul penal in care Traian Basescu este vizat pentru restituiri de imobile

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de PICCJ intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )