Libnet.ro
UNICEF

12:00

O noua sansa pentru absolventii claselor a XII-a. De luni incepe cea de-a doua sesiune de bacalaureat

Antena3 Antena3,
O noua sansa pentru absolventii claselor a XII-a. De luni incepe cea de-a doua sesiune de bacalaureat

O noua sansa pentru absolventii claselor a XII-a care, in vara, nu au promovat examenul de bacalaureat. De luni incepe cea de-a doua sesiune la care sunt asteptati aproape 87. 000 de candidati. Cei mai multi. continuă pe Antena3

Noua lovitura pentru Boeing: Operatorul aerian japonez ANA a descoperit o alta defectiune ...

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a suferit o noua lovitura dupa ce compania aeriana japoneza ANA Holdings, cel mai mare operator de astfel de aparate, a identificat o defectiune la cablurile electrice de la trei avioane, relateaza Bloomberg, conform Mediafax. Defectiunea a fost descoperita la sistemul anti-incendiu al unui 787 care urma sa decoleze miercuri de pe aeroportul Haneda din Tokyo. In cazul unui incendiu la unul din cele doua motoare ale avionului, defectiunea ar fi dus la declansarea .

O noua victorie pentru Universitatea Craiova in amicale

FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, a obtinut, sambata, o noua victorie in perioada amicalelor de vara.

O noua lovitura pentru Boeing: 787 are o alta defectiune

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a suferit o noua lovitura dupa ce compania aeriana japoneza ANA Holdings, cel mai mare operator de astfel de aparate, a identificat o defectiune la cablurile electrice de la trei avioane, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )