Libnet.ro
UNICEF

23:15

O noua SANSA pentru Grecia. Ultimele noutati privind viitorul statului elen

Antena3 Antena3,
O noua SANSA pentru Grecia. Ultimele noutati privind viitorul statului elen

Zona euro a aratat marti vointa politica de a da o noua sansa Greciei, a afirmat noul ministru elen de finante, Euclid Tsakalotos, la finalul unei reuniuni cu omologii sai, desfasurata la Bruxelles, scrie. continuă pe Antena3

O noua sansa pentru Grecia, marti, pe masa liderilor europeni. Alexis Tsipras cade la pace cu Angela Merkel

Premierul grec Alexis Tsipras a convenit, luni, in cadrul unei convorbiri telefonice avute cu cancelarul german Angela Merkel, ca Atena sa prezinte marti, la summitul european, propunerile guvernului grec vizand.

O noua sansa pentru Grecia, marti, pe masa liderilor UE. Tsipras cade la pace cu Merkel

Premierul grec Alexis Tsipras a convenit, luni, in cadrul unei convorbiri telefonice avute cu cancelarul german Angela Merkel, ca Atena sa prezinte marti, la summitul european, propunerile guvernului grec vizand.

Mesajul presedintelui Eurogrup pentru Grecia: Sa trimita pana miercuri un plan pentru accesarea de fonduri de urgenta UE

Guvernul Alexis Tsipras trebuie sa trimita, pana miercuri dimineata, un plan pentru accesarea de fonduri de urgenta din partea Uniunii Europene, a declarat, marti seara, Jeroen Dijsselbloem,.

Mesajul ferm al ministrului de finante german pentru Grecia

Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, considera ca doar grecii pot decide daca vor continua cu moneda euro sau, cel putin temporar, fara ea, insa Grecia ramane membra a uniunii monetare, .

LIVETEXT Astazi este ultima sansa pentru Grecia: summitul extraordinar de la Bruxelles este decisiv

Astazi Grecia are ultima sansa de a ramane in zona euro: premierul Alexis Tsipras inainteaza noi propuneri pentru a fi revizuite in cadrul unui summit extraordinar, ce se va tine la Bruxelles, incepand cu ora 18. 00, ora Romaniei), dupa ce duminica grecii au respins termenii de austeritate propusi de creditorii internationali.

Preziceri sumbre privind un nou acord pentru Grecia. Ce a declarat ministrul german al economiei

Ministrul german al economiei, Sigmar Gabriel, considera ca orice noi negocieri cu Grecia privind un nou acord de asistenta financiara sunt greu de imaginat, dupa ce grecii au respins duminica prin referendum ultimele propuneri ale creditorilor internationali.

LIVE TEXT Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri. Premierul francez: Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. ---------------------------Ora 11:25 Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona euro, a declarat marti premierul francez Manuel Valls. Ora 11:01 Fostul presedinte cubanez Fidel Castro l-a felicitat pe Alexis Tsipras pentru victoria politica stralucitoare la referendumul de duminica. Ora 10:05 Presedintele rus Vladimir Putin a avut, luni, convorbiri telefonice cu directorul FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Francois Hollande, pe tema datoriilor Greciei si a evolutiei zonei euro.

Sinteza zilei: Usa ramane deschisa, mesajul presedintelui Francois Hollande pentru Grecia

Mihai Gadea a difuzat, luni seara, la Sinteza zilei, declaratia facuta de presedintele Frantei, Francos Hollande, cu privire la situatia Greciei, dupa o intalnire avuta cu cancelarul german, Angela.

Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla cum evolueaza situatia.

Casa Alba, mesaj pentru Grecia si liderii europeni: Sa gaseasca un compromis cu privire la criza datoriei grecesti, care sa permita ramanerea tarii in zona euro

Casa Alba a declarat luni ca Grecia si liderii europeni ar trebui sa incerce gasirea unui compromis cu privire la criza datoriei grecesti, care sa permita ramanerea tarii in zona euro, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )